Δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία η Εθνική Ελλάδος στο Nations League – Στο τρίτο γκρουπ για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ

Δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία η Εθνική Ελλάδος στο Nations League – Στο τρίτο γκρουπ για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ

Η Ελλάδα έμεινε στο 0-0 με τη Σλοβενία και δεν μπόρεσε να τερματίσει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας του Nations League.

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, το γκολ δεν ήρθε για την εθνική, έχοντας σημαντικές χαμένες ευκαιρίες με τους Λημνιό, Μπακασέτα και Φορτούνη δεν είχε, όμως, το… γκολ και το πλήρωσε, χαρίζοντας την άνοδο στην Σλοβενία!

Ο Όμπλακ έδειξε όποτε χρειάστηκε γιατί θεωρείται ο καλύτερος κίπερ στον κόσμο, οι Σλοβένοι έπαιξαν για το 0-0 και το πήραν.

Παρακολουθήστε τη Συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ μετά τον αγώνα Ελλάδας-Σλοβενίας στο γήπεδο της Ριζούπολης, για την 6η αγωνιστική της League C του UEFA Nations League.

Τα αποτελέσματα της ημέρας την έφεραν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (79΄ Μασούρας), Τσιμίκας (90΄ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης, Ζέκα (67΄ Τζόλης), Λημνιός, Μπακασέτας, Φορτούνης, Γιακουμάκης (46΄ Παυλίδης).

Σλοβενία: Όμπλακ, Μπάλκοβετς, Μπλάζιτς, Μπίζολ (77΄ Βέτριχ), Ίλισιτς (90+2΄ Μπάιριτς), Λόβριτς (90+2΄ Σκούμπιτς), Κούρτιτς, Μπόχαρ (67΄ Βέρμπιτς), Μέβλια, Βούκιτς (76΄ Σπόραρ), Στογιάνοβιτς.


Σχολιάστε εδώ