Κι αν η κυβέρνηση συνεχίσει με την ίδια… επιτυχία την αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν θα χρειαστεί να τη ρίξει η αντιπολίτευση… Θα… πέσει από μόνη της!

Κι αν η κυβέρνηση συνεχίσει με την ίδια… επιτυχία την αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν θα χρειαστεί να τη ρίξει η αντιπολίτευση… Θα… πέσει από μόνη της!

Αν η διάρκεια του lockdown εξαρτάται από την πιστή τήρηση των μέτρων, μήπως να ευχηθούμε από τώρα… Καλό Πάσχα; Και ευτυχισμένος ο Δεκαπε­νταύγουστος;

Συγγνώμη, αλλά αν διάφοροι υπουργοί υπονομεύουν το έργο της κυβέρνησης, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν ή… δάσκαλοι του σκι;

Πλάκα πλάκα, ο Πολάκης είναι μακράν ο μεγαλύτερος χορηγός επικοινωνίας της κυβέρνησης. Πολύ πιο…χρήσιμος από την Κεραμέως!

Κικίλιας: «Θα φοράμε μάσκες μέχρι τον Μάρτιο». Εύγε! Θα γλιτώσουμε και τα περιττά έξοδα για τις… Απόκριες!

Με το νέο μισθολόγιο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αμείβονται με βάση τις επιδόσεις τους στη δουλειά και ουχί με κριτήριο τις επιδόσεις τους στο Instagram.

Βέβαιος δηλώνει ο πρωθυπουργός ότι μόλις βρεθεί το εμβόλιο η οικονομία θα αρχίσει τα τρέχει με χίλια. Και με προορισμό τα… βράχια απέναντι.

Το να κάνει κηρύγματα περί οικονομίας ο Βαρουφάκης είναι σαν να ακούς τον καπετάνιο του «Τιτανικού» να δίνει οδηγίες περί ναυσιπλοΐας. Στο αποτέλεσμα διαφέρουν…

Ο ένας «φούνταρε» το υπερωκεάνιο στο παγόβουνο, ο άλλος παραλίγο να βουλιάξει ολόκληρη χώρα.

Συγκινητική η προσπάθεια της Κεραμέως να αναδειχθεί… χειρότερη υπουργός Παιδείας της Μεταπολίτευσης. Χρυσάφι πιάνει… τυρί φέτα γίνεται.

Αν αποσυρθεί από την πολιτική ο Πολάκης έχει όλες τις προδιαγραφές να κάνει καριέρα στο stand up comedy.

Το 74% δεν θέλει να επιστρέψει στα προ πανδημίας εργασιακά πρότυπα. Το άλλο 26% δεν θέλει να επιστρέψει γενικώς. Αρκεί να… πληρώνεται!

Λόγω πανδημίας ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει 15.000 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία. Και τι θα γίνουν όλοι αυτοί όταν τελειώσει η πανδημία; Γευσιγνώστες ή influencers;

Έπεσε το δίκτυο στην τηλεκπαίδευση κι από τον ΣΥΡΙΖΑ απαίτησαν την παραίτηση της υπουργού Παιδείας. Για τίποτα πιο σοβαρό τι θα ζητήσουν; Τη… σύλληψη του Μπάιντεν;

Την προηγούμενη φορά ο Τσίπρας είχε σταματήσει την πορεία στη «Μεγάλη Βρετανία» για espresso. Αυτήν τη φορά βλέπω να κατεβαίνει Attica να… ψωνίσει πιτζάμες!

Ο Βελόπουλος παίζει να είναι ο μοναδικός στην επικράτεια που νομίζει ότι την Ελλάδα θα τη σώσει το… ξανθό γένος! Ούτε ο Πούτιν δεν το πιστεύει πλέον…

Τέτοια χαρά η Διαμαντοπούλου που είναι… όγδοη υποψήφια για τον ΟΟΣΑ. Ούτε φαβορί για τους Χρυσούς Σκούφους να ήταν. Στην κατηγορία… σύγχρονη, δημιουργική κουζίνα.

Και σιγά την επιτυχία δηλαδή. Χρόνια πριν η Βάνα Μπάρμπα είχε προταθεί για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας και… Οπτικών Εφέ.

Μετά τη νίκη του 78χρονου Μπάιντεν στις ΗΠΑ, δεν φαντάζομαι να μπουν τίποτα ιδέες στον Αλ. Φλαμπουράρη;

Η Ραχήλ Μακρή είναι σίγουρη ότι έγινε νοθεία στις εκλογές στις ΗΠΑ. Μετά από συνεργασία του Μπιλ Γκέιτς με τους Νεφελίμ και τον Μαραντόνα.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης, που φωνάζουν για έλλειψη ΜΕΘ, καλούν σε πορεία για το Πολυτεχνείο. Για να… γεμίσουν οι ΜΕΘ και των γύρω πόλεων.

Ενώ ο Στ. Γονίδης πιστεύει ότι σκοτεινές δυνάμεις έχουν κρύψει τον κορονοϊό στα σύννεφα. Τι να σου κάνει το lockdown; Συλλήψεις χρειάζονται.

Να επιτραπεί το κυνήγι εν μέσω πανδημίας ζητάει το ΚΚΕ. Λογικό. Διότι αν δεν βγει ο Μήτσος να σκοτώσει μπεκάτσες, πώς θα προχωρήσει ο σοσιαλισμός;

Είμαστε στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στην καταπολέμηση του ξεπλύματος «μαύρου χρήματος». Τα… ξεπλένουμε καλύτερα από άλλους.

Έβαλαν πρόστιμο σε χήρα επειδή πήγε στο νεκροταφείο χωρίς να στείλει SMS. Κι όχι διότι δεν αφήνει ήσυχο ούτε… μετά θάνατον τον μακαρίτη!

Περήφανος για την επιτυχία (!) του τουρισμού δηλώνει ο Χ. Θεοχάρης. Η Κεραμέως για την τηλεκπαίδευση και ο καπετάνιος του «Τιτανικού» για το… παγόβουνο.

Δεν είναι στραβός ο γιαλός, ούτε στραβά αρμενίζουμε. Είναι που έχει ανάδρομο Ερμή ο Κικίλιας, ωροσκόπο Τοξότη ο Τσιόδρας. Δύσκολοι καιροί για top models.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ