Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση, δεν έχει σοβαρή αντιπολίτευση- Το πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, είναι ο Πολακισμός

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση, δεν έχει σοβαρή αντιπολίτευση- Το πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης, είναι ο Πολακισμός

Ο πρωθυπουργός, στη δευτερολογία του, κινήθηκε σε υψηλούς τόνους, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της αντιπολίτευσης αλλά και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά.

Σχετικά με την αντιπαράθεση σχετικά με το πόσες ΜΕΘ λειτουργούν στο Σωτηρία ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Είπατε ότι λειτουργούν εννέα από τις 50. Η δική μας ενημέρωση από τον διοικητή του νοσοκομείου είναι ότι λειτουργούν όλες. Και αυτό μετέφερε ο ΠτΒ στην τοποθέτησή του. Δεν πήγε ο ίδιος να τις δει. Έκανε δήλωση ο διοικητής του νοσοκομείου και είπε ότι όλες λειτουργούν. Και τι έγινε μετά; Ο απών κ. Πολάκης επιτέθηκε κατά του ΠτΒ με ένα χυδαίο υβρεολόγιο στο διαδίκτυο με αχαρακτήριστες εκφράσεις επειδή είπε ότι λειτουργούν και οι 50 ΜΕΘ. Εδώ δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν. Ή η πληροφόρηση που έχουμε δεν είναι ακριβής. Οπότε μπορώ να σας δεσμευτώ ότι θα απομακρυνθεί ο διοικητής του Σωτηρία που μας έδωσε αυτή την πληροφορία, ή ο κ. Πολάκης λέει ψέματα οπότε κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε εσείς να τον απομακρύνετε. Έχω την υποψία ότι το πρόβλημα δεν είναι ο ίδιος ο κ. Πολάκης, το πρόβλημα είναι ο Πολακισμός. Ένα μίγμα ειρωνείας, αλαζονείας, ψευτομαγκιάς, ψεμάτων, ανορθολογισμού».

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Κύριε Τσίπρα είναι πολύ ενδιαφέρον ότι πριν ξεκινήσετε την ομιλία σας την μοιράσατε στους δημοσιογράφους. Στην πρώτη σελίδα είπατε ότι είμαι αυτάρεσκος. Τα είχατε γράψει πριν καν μιλήσω. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;».

Για τα ΜΜΜ ο πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να προσθέσουμε λεωφορεία στο σύστημα των αστικών συγκοινωνιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεται να περιγράψω την κατάσταση στην οποία μας παραδώσατε ειδικά τον ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Παππάς, πατήρ του κ. Παππά του βουλευτή, μας παρέδωσε έναν ΟΑΣΘ διαλυμένο. Και αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που δεν υπάρχει βουλευτής που να προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη που να μη το γνωρίζει πολύ καλά. Προσθέσαμε λεωφορεία με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα. Και προφανώς διαγωνισμοί που είχαν απορριφθεί από τις αρμόδιες αρχές ως παράνομοι δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν επί δικών μας ημερών. Έτσι δεν είναι; Δεν φαντάζομαι να μας ζητάτε να παρανομήσουμε».

Πηγή: newpost.gr


Σχολιάστε εδώ