Όλα τα είχε η Λευκωσία, το σκάνδαλο με τις χρυσές βίζες τής έλειπε

Όλα τα είχε η Λευκωσία, το σκάνδαλο με τις χρυσές βίζες τής έλειπε

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο. Την ώρα που ο Σουλτάνος έχει κλιμακώσει την επίθεσή του στο νησί και ο διεθνής παράγοντας ασκεί πιέσεις για έναρξη συνομιλιών για το Κυπριακό, οι πολιτικές δυνάμεις αλληλοκαρφώνονται με αφορμή υποθέσεις διαφθοράς που ξεμπρόστιασαν το πολιτικό σύστημα της Κύπρου.

Έτσι, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κατηγορείται από το ΑΚΕΛ ότι έκανε τα στραβά μάτια στο σκάνδαλο με τις χρυσές βίζες και επωφελήθηκε έστω και εμμέσως ο ίδιος, ενώ το Προεδρικό απάντησε στο ΑΚΕΛ για τα σκάνδαλα στην περίοδο διακυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια αλλά και την εμπλοκή βουλευτή του στην τελευταία υπόθεση που αποκάλυψε το Αλ Τζαζίρα.

Από τα πυρά δεν έχει ξεφύγει ούτε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, καθώς το Προεδρικό τον κατηγόρησε ότι συνέχισε να έχει σχέση με το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος» όταν ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής. Εάν θέλουν πάντως οι πολιτικοί άνδρες της Κύπρου να διαπραγματευθούν το Κυπριακό, θα πρέπει να μην είναι ανοικτοί από παντού σε θέματα διαφθοράς, γιατί έτσι καθίστανται ευάλωτοι σε εκβιασμούς και πιέσεις… Και ο νοών νοείτω.

[email protected]

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ