Μετά τη Διαμαντοπούλου, άναψε φωτιές στη ΝΔ και ο Χρυσοχοΐδης!

Μετά τη Διαμαντοπούλου, άναψε φωτιές στη ΝΔ και ο Χρυσοχοΐδης!

Έτσι ενώνει και συνθέτει το κόμμα ο Μητσοτάκης

-Είναι… εθνικισμός τα 12 μίλια!

Αλήθεια, πιστεύει ειλικρινά ο Μητσοτάκης αυτό που είπε, ότι «το δικό μου μέλημα είναι να ενώνω και να συνθέτω, όχι να διχάζω και να διαιρώ»; Το είδε που­θενά αυτό στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών;

Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται μέσα στο κόμμα του; Φωτιές άναψαν οι αγκαλιές του Κυριάκου με τη Διαμαντοπούλου, την οποία μάλιστα… προ­ήγαγε ως υποψήφια για το… στέμμα του ΟΟΣΑ. «Πότε μας ρώτησε», λένε βουλευτές του, «για το χρίσμα που έδωσε στα… υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ; Στρίβει το τιμόνι της ΝΔ προς το Κέντρο.

Πότε μας ρώτησε;». «Το κόμμα δεν είναι περιουσία του», λένε κορυφαία στελέχη του κόμματος. Και οι τριγμοί όλο και αυξάνονται. Ας ρίξει μια ματιά προς τη Σαμαρική πλευρά. Τα «μηνύματα» που στέλνει προς Μαξίμου και Πειραιώς είναι όλο και πιο έντονα…

Φωτιές στη ΝΔ και στην κυβέρνηση άναψε και ο Χρυσοχοΐδης χαρακτηρίζοντας ως «εθνικισμό» την επέκταση των χω­ρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και έτρεχε ο Μητσοτάκης για να καταλαγιάσουν οι φωνές… Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια να αποστασιοποιείται από τις θεωρίες περί «εθνικισμού» του εκ μεταγραφής υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Στην ίδια γραμμή με τον Χρυσοχοΐδη είναι και ο… επιτελάρχης του Μαξίμου και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Γιώργος Γεραπετρίτης για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, τονίζοντας ότι η κόκκινη γραμμή είναι τα 6 ναυτικά μίλια!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ