Με την τύχη που… κουβαλάει ο Κυριάκος, είναι απορίας άξιον που ως τώρα δεν είχαμε έκρηξη ηφαιστείου, πυρηνικό ατύχημα…

Με την τύχη που… κουβαλάει ο Κυριάκος, είναι απορίας άξιον που ως τώρα δεν είχαμε έκρηξη ηφαιστείου, πυρηνικό ατύχημα…

…ναυάγιο με αντιτορπιλικό στην πλατεία Συ­ντάγματος. Τροχαίο ατύχημα με το τρενάκι του Πηλίου.

Δεν αντιλαμβάνομαι το δίλημμα, σύμφωνα με το οποίο στην κυβέρνηση δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή τα ‘χουν χαμένα για την πανδημία. Γιατί αποκλείουμε έναν ευτυχή συνδυασμό;

«Δεν αναμετριόμαστε με τις αποτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει ο Μητσοτάκης. Δόξα τω Θεώ, μπορούμε να αποτύχουμε κι από μόνοι μας!

Κι επειδή ο Τσίπρας δηλώνει ότι στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσει την πλειοψηφία, δικαιούται να λέει ότι θα χτυπήσει πρωτιά στη Eurovision ο… Μπίγαλης;

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Εδώ άντεξε Τσίπρα, Σαμαρά και Γιωργάκη, τι έχει να φοβηθεί με Μητσοτάκη.

Αποκλειστικό: Με τις νέες ρυθμίσεις στα εργασιακά, που προωθεί η κυβέρνηση, οι εργαζόμενοι ενδεχομένως, μπορεί, ενίοτε και να… πληρώνονται.

300 τόσα εκατ. οι ΗΠΑ και είχαν για υποψήφιους Τραμπ και Μπάιντεν. Και μετά γκρινιάζουμε εμείς, που έχουμε μπλέξει με Μητσοτάκη και Τσίπρα. Άσε που αυτοί δεν έχουν Φώφη και Κουτσούμπα.

Σε άμεσο κίνδυνο και τα δικαιώματα των συνδικαλιστών. Θα πρέπει ίσως, πού και πού, να εργάζο­νται. Όταν δεν θα (μας) δουλεύουν…

Έπεσαν να… φάνε τη Μενδώνη επειδή ρίχνει κάτι μπετά στην Ακρόπολη. Δηλαδή, τι πρόκειται να γίνει όταν αρχίσει να σηκώνει τίποτα μεζονέτες (μεσοτοιχία με τον… Παρθενώνα!);

Βαρυσήμαντη καταγγελία Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε σχεδόν έτοιμο το Μετρό Λιβαδειάς, αλλά η ΝΔ ακόμη να το ολοκληρώσει. Α, ναι, και το λιμάνι στα Φάρσαλα.

Τα κακά νέα: Η κυβέρνηση τα πάει άσχημα με την πανδημία. Τα καλά νέα: Θα μπορούσε να τα πάει και χειρότερα.

Όταν ολόκληρος Τραμπ ισχυρίζεται ότι οι γιατροί λαδώνονται για να καταγράφουν «μαϊμού» θανάτους από κορονοϊό, τι να σου κάνει κι ο κυρ Μήτσος από την Αλίαρτο;

Delivery έχει ο Μποτρίνι; Διότι με σούσι, nachos και enchiladas μόνο δεν βγαίνει η καραντίνα.

Η ΟΛΜΕ είναι κατά της αξιολόγησης, κατά της διαδικτυακής διδασκαλίας και κατά της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Ευτυχισμένο το… 1952, «σύντροφοι»!

Διευκρίνισε ο Μητροπολίτης Ιερισσού ότι δεν κόλλησε κορονοϊό από την εκκλησία. Αλλά μετά από ένα… ξέφρενο clubbing στα Λαδάδικα.

Για την τρομοκρατική ενέργεια στη Βιέννη ο Τσίπρας καταδίκασε τον θρησκευτικό φανατισμό… γενικώς. Αν, ο μη γένοιτο, έχουμε ναυάγιο, θα καταγγείλει τον θεσμό της κρουαζιέρας.

Το ΜέΡΑ25 ζητά να επανέλθει το άσυλο και τη φύλαξη να αναλάβουν από μόνα τους τα ΑΕΙ. Οι… υπεύθυνοι για τα κυλικεία.

Στα διαλείμματα να υπάρχουν αυθόρμητα χορευτικά με cheerleaders και δύο φορές την εβδομάδα… βραδιές karaoke.

Η Μέρκελ καταδικάζει την ισλαμική τρομοκρατία, αλλά κάνει πλάτες στον Ερ­ντογάν, που την υποκινεί. Και με τον δολοφόνο και με τα θύματα…

Κι όπως θα ’λεγε και ο Γεραπετρίτης, πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ’ναι. Τα 12 ναυτικά μίλια!

Δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο καθηγητής Τσιόδρας. Αν ήταν κυβέρνηση, στη θέση του ο Πολάκης θα έβαζε κάνα κολλητό του σεκιουριτά ή ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού… Έφυγε ο Σον Κόνερι και δεν θα ’χει πλέον ανταγωνισμό ο Κουμουτσάκος!

Ανησυχεί η Λ. Κανέλλη ότι με την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ θα… ιδιωτικοποιηθεί και η σκέψη των φοιτητών. Με κίνδυνο να γίνει Στάνφορντ ή Γέιλ το… μπάχαλο της ΑΣΟΕ!

Ο Βελόπουλος, που πουλούσε επιστολές του Χριστού και μαντζούνια για τον κορονοϊό, ανησυχεί που ο Μπάιντεν πάσχει από… άνοια!

Το δίλημμα των Αμερικανών το είχαμε κι εμείς στις εκλογές του 2015. Τσίπρας ή Μεϊμαράκης. Και… ψωνίσαμε από σβέρκο.

Πρώτα έβαλαν ασανσέρ, τώρα ρίχνουν μπετό στην Ακρόπολη. Θέμα χρόνου είναι να στήσουν και δύο – τρεις καντίνες, να πουλάνε «βρώμικο»!

Κι αν ακούτε τίποτα περίεργους θορύβους, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Τρίζουν τα κόκαλα Ικτίνου και Καλλικράτη. Του Περικλή πάλι…

…παίζουν γκάιντα. Το τελευταίο σουξέ του Ρέμου!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ