Τρίποντο για την Λάρισα

Τρίποντο για την Λάρισα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε ότι αφορά στην πρωτοβουλία των κινήσεων και τις σημαντικές φάσεις του, με την ΑΕΛ πάντως να δείχνει μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθεί και να δημιουργεί προϋποθέσεις απειλώντας τον Χουτεσιώτη με τον Μιλοσάβλιεβιτς στο 14′ και τον Πλατέλα στο 18ο λεπτό. ΟΙ γηπεδούχοι συνδυάστηκαν αρμoνικά στο 45′ με τον Πίρσμαν να βρίσκει τον Ελευθεριάδη, όμως αυτός αστόχησε από τη γωνία της μικρής περιοχής.

ΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στο ημίχρονο ο προπονητής του ΠΑΣ έβαλε τον Σιόντη αντί του Ελευθεριάδη και άλλαξε το σύστημα της ομάδας του σε 3-5-2 (όπως έπαιζε η ΑΕΛ). Ο ΠΑΣ έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Λώλης για μαρκάρισμα στον Μιλοσάβλιεβιτς. Έξι λεπτά αργότερα μετά από βολέ του Χουτεσιώτη, ο Λεό άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννενα που είχε παίκτη λιγότερο στο γήπεδο.
Η ΑΕΛ αντέδρασε γρήγορα, και με γκολ του Πινακά κατάφερε να ισοφαρίσει με τη συμπλήρωση 66 λεπτών στην αναμέτρηση.
Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος μέχρι το τέλος. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου σκόραραν για 2η φορά στο παιχνίδι πάλι με κεφαλιά του Πινακά μετά από ασίστ του Τόρζε στο 85ο λεπτό. Ήταν το 4ο τέρμα του Πινακά στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ήταν η 1η νίκη της ΑΕΛ στο εφετινό πρωτάθλημα και πρώτη στα Γιάννενα μετά το 1991.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα ηττήθηκε για 3η φορά στη σεζόν και δεύτερη στην έδρα τους μετά από εκείνη από την ΑΕΚ στις 25 Οκτωβρίου.

Ο ΠΑΣ έμεινε στους 8 βαθμούς, η ΑΕΛ πήγε στους 5 ενώ έχει και αγώνα λιγότερο.

ΠΑΣ Γιάννενα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας (86′ Μπρένερ), Παντελάκης, Εραμουπσε, Ντομίνγκες (73′ Λιάσος), Λώλης, Ελευθεριάδης (46′ Σιόντης), Παμλίδης (62′ Καρτάλης), Λεό (74′ Κρισμάν)

ΑΕΛ: Ναγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ (63′ Ντουρμισάι), Σπαρβ (79′ Κωστή), Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλας (79′ Γιουνές), Μουζεκ, Μπέρτος (69′ Γρηγορόπουλος), Πινακάς, Νικολιάς (68′ Τόρζε)Τρίποντο.

Πηγή novasport.gr


Σχολιάστε εδώ