Η TUI παύει τις πτήσεις από Αγγλία – Ουαλία, διατηρεί μόνο τη Σκωτία

Η TUI παύει τις πτήσεις από Αγγλία – Ουαλία, διατηρεί μόνο τη Σκωτία

Η TUI UK επιβεβαίωσε ότι δε θα εκτελεί πτήσεις και πακέτα διακοπών από την Αγγλία και την Ουαλία από τη στιγμή που η ταξιδιωτική απαγόρευση της βρετανικής κυβέρνησης τεθεί σε ισχύ, δηλαδή το διάστημα μεταξύ 5 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου, αλλά οι διακοπές με αφετηρία τη Σκωτία θα συνεχιστούν όπως έχει προγραμματιστεί, συμφωνα με τα όσα αναφέρει το traveldailynews.gr.

Όλες οι πτήσεις διακοπών που έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ Δευτέρας 2 Νοεμβρίου και Τετάρτης 4 Νοεμβρίου γίνονται κανονικά.

Με διαφορετικούς περιορισμούς που αφορούν στη Σκωτία, όσες οργανωμένες διακοπές αναχωρούν βόρεια των συνόρων δεν επηρεάζονται επί του παρόντος. Όλοι οι πελάτες της TUI UK με κρατήσεις μόνο για διαμονή μπορούν επίσης να ταξιδέψουν αν το επιθυμούν ή μπορούν να επιλέξουν να τροποποιήσουν δωρεάν το πακέτο τους.

Η TUI UK θα επικοινωνήσει με όλους τους πελάτες που επηρεάζονται από αυτές τις αλλαγές τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει τις επιλογές τους, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν τροποποίησης με κίνητρο κράτησης, τη λήψη πιστωτικού σημεοώματος επιστροφής με προστασία ATOL με κίνητρο κράτησης ή την αίτηση πλήρους επιστροφής χρημάτων αναφέρει το ρεπορτάζ του traveldailynews.gr.


Σχολιάστε εδώ