Έρευνα έδειξε ότι το 35% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται τους επιδημιολόγους όσον αφορά την πανδημία… Αλλά; Τους μηχανικούς και τους κτηνίατρους;

Έρευνα έδειξε ότι το 35% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται τους επιδημιολόγους όσον αφορά την πανδημία… Αλλά; Τους μηχανικούς και τους κτηνίατρους;

Αναλογικά, για τους σεισμούς πιστεύουν μέντιουμ και ψυχολόγους, για τα τροχαία χημικούς και γεωπόνους!

Ακόμη, τέσσερις στους δέκα είναι βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Πρόκειται για συνωμοσία του Μπιλ Γκέιτς και του Μπραντ Πιτ για να «πικάρουν» τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σκληραίνει κι άλλο τη στάση του έναντι της Τουρκίας ο Κυριάκος. Δεν υποχωρούμε, αν δεν υποχωρήσουμε υπό την προϋπόθεση ότι… δεν θα κάνουμε πίσω.

Αναφαίρετο δικαίωμά μας η επέκταση στα 12 ν.μ.! Αν κι εφόσον τα επεκτείνουμε και υπό τον όρο ότι θα χρειαστεί να τα διευρύνουμε.

Μετά τη βαρυσήμα­ντη καταγγελία Πέτσα ότι ο Ερ­ντογάν έχει χάσει την αξιοπιστία του, τρίζουν τα θεμέλια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Από τα… γέλια!

Όταν δεσμεύεται ο Τσίπρας ότι θα καταργήσει νόμο, είναι σαν να ακούς τον Φίλη ότι θα κόψει τις μπουγάτσες.

Πληροφορίες λένε ότι παραιτείται όπου να ’ναι ο Ερντογάν και θα ζητήσει άσυλο στη Ζάμπια. Για να ψαρεύει πέστροφες στη λίμνη Τανγκανίκα.

Ανένδοτο κατά της κυβέρνησης για τον πτωχευτικό κώδικα κήρυξε το ΜέΡΑ25. Τόσο νωρίς; Θα βαρεθούν μέχρι τις Απόκριες!

Κυρώσεις κατά του Ερντογάν θα ζητήσει ο Μακρόν. Γιατί αν περιμένουμε από τον Μητσοτάκη, πιο πιθανό είναι να τον καλέσει στα γενέθλια του Γεραπετρίτη.

Αν συνεχίσει να πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, βλέπω τον Τσίπρα να κάνει πρόταση μομφής μέχρι και κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Με τις… κατάρες που έχει φάει η Κεραμέως, να λέει πάλι καλά που απλά κόλλησε κορονοϊό. Κα δεν έτυχε τροχαίο, ναυάγιο, επίθεση από εξωγήινους.

Μετά το γενικό «κράξιμο», η Γ. Αγγελοπούλου… διευκρίνισε ότι δεν προσκάλεσε τον Ερντογάν για τις γιορτές του 2021. Θα… έρθει από μόνος του!

Έρευνα έδειξε ότι ο κορονοϊός προκαλεί γήρανση του εγκεφάλου και μείωση του IQ. Τυχερός ο Πολάκης, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Επειδή είναι Κρητικός και παλικάρι εννοώ. Πού πήγε, δηλαδή, το μυαλό σας;

Και καπετάνιος του «Τιτανικού» να ήταν ο Μητσοτάκης, οι δημοσκοπήσεις θα τον έβγαζαν… καταλληλότερο για πλοίαρχο.

Ενώ στο ερώτημα για τον «καλύτερο μηχανικό» ο Τσίπρας θα έβγαινε… καμαρότος της χρονιάς!

Καλός ο αρχηγός, αλλά χωρίς όλους εμάς δεν είναι τίποτα… το μήνυμα Τσακαλώτου προς τον Τσίπρα.

Λιακάδα σε ολόκληρη τη χώρα, στην Κουμουνδούρου βρέχει… τούβλα.

Ο Ερντογάν έχει βάψει τα χέρια του με το αίμα αθώων λαών, αλλά θίχτηκε από το σκίτσο του «Charlie Hebdo». Χασάπης με… ευαισθησίες!

Τώρα, αυτές οι φήμες ότι στη Βενεζουέλα βρήκαν το εμβόλιο για τον κορονοϊό μου θύμισαν την εποχή που ο Ν. Παππάς σχεδίαζε να στείλει στο φεγγάρι ελληνικό διαστημόπλοιο. Γελούσαν και τα… UFO!

«Επί ημερών μας δεν βγήκαν σε πλειστηριασμό λαϊκές κατοικίες», λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Λαφαζάνη τον έτρεχαν στα δικαστήρια επειδή έδινε μάχη για κάτι βίλες στην Εκάλη.

Θα κηρυχτεί πόλεμος με την Τουρκία και ο Βελόπουλος θα βρίσκεται στο telemarketing να πουλάει κηραλοιφές και μαντζούνια για το έλκος.

Μας έβαλαν στο ευρώ για να μας πάρουν τα σπίτια… αποκάλυψε ο Βαρουφάκης. Τι λες; Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν για να ανέβουν οι τιμές στα μούσμουλα.

Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική χώρα όπου οι γιατροί είναι και σεισμολόγοι, οι καλλιτέχνες κι επιδημιολόγοι, οι δημοσιογράφοι όλα αυτά μαζί.

Κόμματα και πολιτικοί που άλλοτε χλεύαζαν γιορτές και παρελάσεις έβγαλαν πύρινους λόγους για την 28η Οκτωβρίου. Από τον χορό της κοιλιάς…

…στο ζεϊμπέκικο… ένα τσιγάρο δρόμος! Με μια στάση στα Καμένα Βούρλα για λουκουμάδες.

Οι Έλληνες σε ποσοστό 18% πιστεύουν ότι το επόμενο δωδεκάμηνο θα βελτιωθεί η κατάσταση της χώρας. Της… Ελβετίας;

Το κακό με την επόμενη μέρα είναι ότι είναι χειρότερη από την προηγούμενη, αλλά ευτυχώς καλύτερη από τη μεθεπόμενη.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ