ΑΡΗΣ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ οι νικητές των αγώνων τις 7ης αγωνιστικής

ΑΡΗΣ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ οι νικητές των αγώνων τις 7ης αγωνιστικής

Ο Άρης από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε διάθεση να πιέσει και να επιβάλει τον ρυθμό του. Πίεζε κι έψαχνε το γκολ αφήνοντας τον Αστέρα σε ρόλο αμυντικό και με φανερή αδυναμία να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Από το 15ο λεπτό και μετά οι Αρκάδες βελτιώθηκαν και ο Άρης έχανε μέτρα στο γήπεδο.

Το γκολ για τον Άρη ήρθε στο 55ο λεπτό όταν ο Γκάμα μπήκε απ’ τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Πασαλίδης στην προσπάθεια να απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 του Άρη.

Ο Άρης από το γκολ και μετά είχε απόλυτα τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ αρχικά στο 64′ με το σουτ του Σάντε Σίλβα αλλά και στο 67΄πάλι με τον Σίλβα του οποίου το σουτ πέρασε ελάχιστα ούτε, σταματώντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Δύσκολο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στο ΠΑΟΚ

Κάθε άλλο παρά χαλαρό ήταν το ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορά ήταν καλύτερος στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά χρειάστηκε να φτάσει το 88ο λεπτό και να εκτελέσει ο Νινούα ένα θαυμάσιο φάουλ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι που επίσης είχαν νέο τεχνικό στον πάγκο τους τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, έπαιξαν καλά, πίεσαν όσο μπορούσαν, ισοφάρισαν, αλλά έφτασαν ένα βήμα πριν την πηγή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να… πιουν νερό.

Με πολλές αλλαγές ο Γκαρσία προσπάθησε να βρει λύσεις προκειμένου να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα του Παναιτωλικού, αλλά ότι κι΄ αν δοκίμασε έβλεπε τους παίκτες του να είναι αρκετά νευρικοί και αναποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα, αλλά κυρίως μια γερή ανάσα καθώς έβλεπε να αφήνει άλλους δύο πολύτιμους πόντους στο Αγρίνιο. Τη νίκη των «ασπρόμαυρων» σφράγισε με πέναλτι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσόλακ (προηγήθηκε χέρι του Καρασαλίδη στην περιοχή από του σουτ του Μουργκ.

Ο ΟΦΗ έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ που τελικά βρήκε τις απαντήσεις

Αν και η ΑΕΚ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ από τον ΟΦΗ, κατάφερε να αντιδράσει και με υπομονή και επιμονή πήρε τη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο, επικρατώντας 2-1 των Κρητικών. Οι Ντεντελτσιάρου (34′) και Σάκχοφ (74΄)  πέτυχαν τα γκολ των “κιτρινόμαυρων”, ο Στούρτζεον (6′) είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου.

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στο ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ να μπαίνει δυνατά στο γήπεδο και να βάζει… δύσκολα στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Δικέφαλος βρήκε τις αγωνιστικές απαντήσεις, έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το “τρίποντο” με ηγέτη τον Σάκχοφ, ο οποίος έκανε σπουδαίο ματς.

Ο ΟΦΗ έπαιξε ανοικτά και με επιθετική φιλοσοφία, ωστόσο έμεινε μόνο με την… προσπάθεια.

Με πληροφορίες από το NOVASPORTS


Σχολιάστε εδώ