Έβδομη αγωνιστική Super League: Αποτελέσματα Σαββάτου

Έβδομη αγωνιστική Super League: Αποτελέσματα Σαββάτου

Ισόπαλο 1-1 έληξε το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ ΝΠΣ Βόλου και ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική της Super League. Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει παίζοντας με δέκα παίκτες και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες.

Με σπουδαία νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 7η ημέρα της Super League. Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη με 2-0 και να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη με το δεύτερο εφετινό «τρίποντο», ενώ οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν και δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη κατάφερε να απλοποιήσει τα πράγματα υπέρ του και να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο Γ. Καραϊσκάκης για την 7η αγωνιστική της Super League, με ισάριθμα τέρματα του Χασάν, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Ελ Αραμπί.

Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» το… ρόδι, σημειώνοντας την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα του… κακού του δαίμονα, της Λαμίας, επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, χάρις σε δύο γκολ του Καρλίτος Λόπεθ στο 8’ και στο 60’.


Σχολιάστε εδώ