Αναβαθμίστηκε η γυναικολογική κλινική του Τζανείου

Αναβαθμίστηκε η γυναικολογική κλινική του Τζανείου

Πλήρως αναβαθμισμένη και λειτουργική είναι πλέον η γυναικολογική κλινική του Τζανείου, μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις που έκανε ο Διευθυντής της Κωνσταντίνος Πατσούρας. Ήδη λειτουργεί ογκολογικό ιατρείο με απόλυτα εξειδικευμένους γιατρούς, ενώ από την 1η Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και το νέο ιατρείο υπογονιμότητας.

Επίσης, στην κλινική εφαρμόζονται μαιευτικά πρωτόκολλα για ενιαία αντιμετώπιση και καλύτερο αποτέλεσμα των ιατρικών πράξεων, κάθε Παρασκευή γίνονται ομιλίες από καταξιωμένους και έμπειρους γιατρούς πάνω στις νέες εφαρμογές και τεχνολογίες, ενώ αναμένεται και ο εξοπλισμός για τη λειτουργία του τμήματος ενδοσκοπήσεων.

Το μαιευτικό – γυναικολογικό τμήμα του Τζανείου, όπως είπε ο κ. Πατσούρας στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ, λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, ανεξάρτητα από την εφημερία του νοσοκομείου, και παρέχει υπηρεσίες στο μεγαλύτερο μέρος της νησιωτικής Ελλάδας και φυσικά σε ολόκληρη την Περιφέρεια του Πειραιά.

Με χορηγίες ατόμων που νοσηλεύτηκαν και διαπίστωσαν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχονται από τη συγκεκριμένη κλινική έχουν γίνει σημαντικά βήματα εκσυγχρονισμού, από τον υλικοτεχνικό τομέα μέχρι τις ιατρικές στολές του προσωπικού.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ