Ελένη Φουρέιρα: «Light It Up» – Σε βάζει στο απόλυτο disco mood με το νέο της single

Ελένη Φουρέιρα: «Light It Up» – Σε βάζει στο απόλυτο disco mood με το νέο της single

Το πολυαναμενόμενο single της Ελένης Φουρέιρα “Light It Up”, το οποίο μας δίνει και μια πρώτη γεύση ενός εκρηκτικού disco project που το αναμένουμε τον Δεκέμβριο, κυκλοφόρησε και έχει ήδη ενθουσιάσει το μουσικό κοινό.

Βίντεο: PanikRecordsTube

Με ένα αγγλόφωνο anthem, σε disco ύφος που είναι και η απόλυτη μουσική τάση της εποχής, η Ελένη Φουρέιρα μας  παρασύρει στο ρυθμό τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλη την Ευρώπη, όπου έχει ήδη κυκλοφορήσει το single. Μάλιστα η Ελένη έχει βάλει τη δική της πινελιά τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική μαζί με τους Arcade, Μιχάλη Τσαουσόπουλο και Andy Nicolas.

To  φαντασμαγορικό video clip, το οποίο σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος, δίνει τα απαραίτητα λαμπερά vibes με εντυπωσιακές custom made δημιουργίες και την disco queen Ελένη Φουρέιρα να γίνεται η πιο hot οικοδέσποινα ενός ανεπανάληπτου party! Εσύ θα μείνεις εκτός;

Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται η πιο «εκρηκτική» disco queen και παρουσιάζει το νέο της διεθνές hit, με τίτλο «Light It Up», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records!


Σχολιάστε εδώ