Καψόνια…

Καψόνια…

Όσο να πεις, ένα πρόβλημα… ενδοσυνεννόησης το έχουν στην κυβέρνηση. Και δη στο ανώτατο επίπεδο. Την περασμένη Τρίτη από το υφυπουργείο Αθλητισμού (λέγε με Αυγενάκη…) ανακοινώθηκε ότι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες των ελληνικών ομάδων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα διεξαχθούν παρουσία περιορισμένου αριθμού θεατών.

Λίγες μόνο ώρες αργότερα ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και πως αν επιτρεπόταν κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος μήνυμα προς τους πολίτες. Αν ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε κάνει ένα τηλεφώνημα στο Μέγαρο Μαξίμου πριν κάνει τη σχετική ανακοίνωση, θα είχε αποφύγει το «στραπάτσο» διά… στόματος Κυρ. Μητσοτάκη.

Πλην, όμως, ο κ. Αυγενάκης δεν είναι το πρώτο, αλλά ούτε και το τελευταίο, μέλος της κυβέρνησης που υφίσταται το «άδεια­σμα» από τον πρωθυπουργό. Αντίθετα, θα λέγαμε ότι του τελευταίου του έχει γίνει κάτι σαν συνήθεια.

Επί εβδομάδες, ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε χιλιάδες προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία και τις άλλες μονάδες υγείας της χώρας.

Πήγε ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης στα εγκαίνια των νέων ΜΕΘ στο «Σωτηρία» και… διευκρίνισε ότι προσλήψεις θα γίνουν αν κι εφόσον χρειαστεί και όταν χρειαστεί!


Σχολιάστε εδώ