Ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της Super League με πρωταγωνιστή τον Μανούσο!

Η ομάδα του Περιστερίου, έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη, ήταν αυτή που είχε την κατοχή και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με κορυφαίο τον Μανούσο που είχε ένα γκολ και μια ασίστ έφτασε στο δεύτερο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος, μπήκε από την αρχή του αγώνα αποφασισμένος να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και γρήγορα το κατάφερε. Η ομάδα του Νταμίρ Κάντανι, ο οποίος πανηγύρισε τις 40 νίκες με τον Ατρόμητο, κρατούσε μπάλα, την κυκλοφορούσε σωστά και δεν άφηνε τον Παναιτωλικό να δημιουργήσει ευκαιρίες!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 3-4-3. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Γιαννιώτης, με τους Ρισβάνη, Γούτα και Γκαλβάο στα στόπερ. Φουλ μπακ ήταν οι Γκάλο και Κιβρακίδης, με τους Σάλομον και Μπουσούλατζιτς στα χαφ.

Τριάδα μπροστά οι Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος και Κωτσόπουλος.

Με 4-3-3, το οποίο γίνεται και 4-2-3-1 κατέβασε την ομάδα του ο Μάκης Χάβος, στην προσπάθεια να πάρει το πρώτό τρίποντο στο πρωτάθλημα.


Σχολιάστε εδώ