Επιστολές διαμαρτυρίας για τις τουρκικές προκλήσεις στέλνει η κυβέρνηση σε ΗΠΑ, ΕΕ και ΟΗΕ… Αντίσταση… δι’ αλληλογραφίας!

Επιστολές διαμαρτυρίας για τις τουρκικές προκλήσεις στέλνει η κυβέρνηση σε ΗΠΑ, ΕΕ και ΟΗΕ… Αντίσταση… δι’ αλληλογραφίας!

Θα ακολουθήσουν αυστηρά διαβήματα σε Unicef, «Action Aid» και «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα». Θα… τρίξουν τα θεμέλια του Μπλε Τζαμιού! (Από τα… γέλια!)

Με νεότερη δήλωσή του ο Τσίπρας ζήτησε την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 24 ν.μ. Τα 12 δεν φτάνουν, λέει, για να… ψαρεύει σαργούς ο Τζανακόπουλος!

Η Τουρκία είναι απομονωμένη διεθνώς… διαπιστώνει ο πρωθυπουργός. Δηλαδή, αν δεν ήταν, πού θα έφταναν τα πολεμικά της; Ανοιχτά της Αίγινας;

Από τη Σαμοθράκη ο Κυριάκος είπε ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι η προστασία των ακριτικών νησιών. Όσο είναι καιρός, δηλαδή…

Καθότι, όπως πάμε, το θέμα οσονούπω θα είναι της αρμοδιότητας του Τ. Ερντογάν.

Χάρτη με το μισό Αιγαίο υπό τουρκική κατοχή παρουσίασε η Άγκυρα. Αλλά, τι πειράζει να χάσουμε μερικά νησιά, που θα ’λεγε κι ο Ζουράρις.

Σιγά μη φοβηθεί ο Ερντογάν με το μπλόκο στην Τελωνειακή Ένωση με την ΕΕ. Πολύ περισσότερο θα τρόμαζε αν τον απέκλειαν από τη Eurovision.

Να μηνύσει κόμματα, κανάλια και εφημερίδες απειλεί ο Λαγός. Με τη φόρα που έχει πάρει, θα κάνει αγωγή σε βάρος 9,5 εκατ. Ελλήνων που τον θεωρούν ένοχο.

Φώφη: «Το ΚΙΝΑΛ είναι το ΠΑΣΟΚ του μέλλο­ντός μας»! Σαν να λέμε ότι η Πάολα είναι μετενσάρκωση της Κάλλας. Ο Φοίβος του Ζαμπέτα.

Το 22%, σύμφωνα με δημοσκόπηση, θέλει για διάδοχο του Τσίπρα τον Τσακαλώτο. Κι από κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΜΚΟ (για την προστασία της καφέ αρκούδας).

Ενώ ένα 12% προτιμά για αρχηγό τον Πολάκη. Που σημαίνει ότι μέρος της έρευνας έγινε στο «Δελφινάριο». Στα διαλείμματα του Σεφερλή.

Να παραμείνουν εκτός φυλακής τα μέλη της Χρυσής Αυγής πρότεινε η εισαγγελέας. Αν ήταν συνήγορος υπεράσπισης τι θα ζητούσε; Να τους δώσουν και τιμητική πλακέτα;

Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο εξέφρασε ο Γ. Παπανδρέου. Μετά πήρε το κανό και βγήκε μια βόλτα στον Σαρωνικό.

Ειρωνεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ τις επιλογές του Μητσοτάκη για Χρυσοχοΐδη, Διαμαντοπούλου κ.ά. Ενώ εκείνοι έχουν μαζέψει Μπίστη, Κουρουμπλή και Μαριλίζα.

Ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει θετικά το έργο της κυβέρνησης. Οι άλλοι δύο βλέπουν «Άγριες Μέλισσες» και… ξεφαντώνουν με Ν. Μποφίλιου.

Πέτσας: «Στην τουρκική προκλητικότητα απαντάμε με ψύχραιμη αυτοπεποίθηση». Και… τάματα στην Παναγιά της Τήνου!

Κοντονής: «Παλέψαμε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο κόμμα και κάποιοι το έκαναν μαγαζί». Δεν βαριέστε, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, το μεροκάματο να βγαίνει.

Σε δύο – τρία χρόνια η Εύα Καϊλή ενδεχομένως να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Υπό την προϋπόθεση ότι θα υφίσταται ακόμη ΚΙΝΑΛ.

Δικαίως από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι καθυστερεί αδικαιολόγητα τη γραμμή 4 του Μετρό. Ενώ, αν ήταν στα πράγματα εκείνοι…

…θα είχαν κόψει το έργο σε οκτώ κομμάτια για να το δώσουν στον Καλογρίτσα. Και δέκα χρόνια μετά θα ήταν ακόμη στα μπετά.

Πολιτικοί, διπλωμάτες, καθηγητές κ.ά., που ζητάνε να κηρύξουμε τον πόλεμο στη Τουρκία, στο πρώτο «μπαμ» θα ψάχνουν πτήση για Ιταλία.

Στη Γαλλία ο Σαρκοζί διώκεται για εγκληματική οργάνωση, στο Μεξικό πρώην υπουργός για εμπόριο ναρκωτικών. Να λέμε πάλι καλά εμείς εδώ που μας κυβέρνησαν απλοί… κατσαπλιάδες!

Μία στις δύο επιχειρήσεις στην Ευρώπη φοβάται ότι θα βάλει λουκέτο λόγω κορονοϊού. Η δεύτερη… έκλεισε ήδη.

Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πρόκειται να εγκαταστήσει τεχνολογία 4G στο φεγγάρι. Να έχουν γρήγορο ίντερνετ τα… UFO!

Λέμε να λείψουμε εκτός Αθηνών το weekend. Δεν φαντάζομαι να κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία ο Βελόπουλος και χάσουμε το happening.

Πάρτι σε πλατείες, βίλες, ταράτσες και υπόγεια, εν μέσω πανδημίας… Πώς να σώσεις έναν λαό που δεν θέλει να σωθεί;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ