Basket League: Πρεμιέρα με νίκες για ΑΕΚ και Ηρακλή

Basket League: Πρεμιέρα με νίκες για ΑΕΚ και Ηρακλή

Στην πρεμιέρα της Basket League, η ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη την πορεία της στο πρωτάθλημα μετά το 81-68 επί του Ιωνικού. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Ηρακλής νίκησε τον ΠΑΟΚ με 75-57.

Με ένα εντυπωσιακό σερί 17-0 στα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα, η ΑΕΚ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, νικώντας τον Ιωνικό στο Φάληρο με 81-68 και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στη Basket League.

Ο Νίκος Ζήσης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου, με 15 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Χάρη στο τρίποντο του Ντεμόντε Γκριν στην εκπνοή της τέταρτης περιόδου, το Μεσολόγγι επικράτησε του Άρη στο Αγρίνιο με 73-70 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην πρώτη εθνική κατηγορία. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Γιάννης Αγραβάνης, με 15 πόντους.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Ιβανώφειο, ο Ηρακλής δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ και έφτασε στη νίκη, με 75-57. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βασίλης Καββαδάς του Γηραιού, πετυχαίνοντας νταμπλ – νταμπλ, με 13 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το Περιστέρι νίκησε 84-81 εντός έδρας τον Κολοσσό, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να σημειώνει 27 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής. Η ομάδα της Ρόδου είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, όμως ο Λάιλ δεν ευστόχησε σε τρίποντο, στην εκπνοή του αγώνα.

Πηγή: MegaTv


Σχολιάστε εδώ