Δύσκολες ώρες για την ΑΕΚ

Δύσκολες ώρες για την ΑΕΚ

– Δυσαρέσκεια για τα μεγάλα συμβόλαια, στο κάδρο και ο Καρέρα

Άνοιξε κύκλος εσωστρέφειας στην ΑΕΚ. Δεν πρόκειται τόσο για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και για την ήττα από την Μπράγκα, που την πυροδότησαν, αφού δεν ήταν δα και τα πιο αναπάντεχα αποτελέσματα.

Πλέον γίνεται λόγος ανοιχτά, σφόδρα επικριτικός μάλιστα, για τις επιδόσεις στο κοουτσάρισμα του Μάσιμο Καρέρα, που προβληματίζουν, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της, όπως είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ο Νέλσον Ολιβέϊρα και ο Πέτρος Μάνταλος.

Στον καθένα χρεώνεται και κάτι, στον Ιταλό έλλειψη καθαρού μυαλού στις επιλογές του συν ανοχή στη σκληρή προπόνηση που έχει αποδεκατίσει τους «κιτρινόμαυρους», στον Κροάτη προκλητική αδιαφορία, στον Πορτογάλο ατομισμό του αισχίστου είδους και στον αρχηγό… μελαγχολία αγωνιστική που ξεπερνά τα όρια του ντεφορμαρίσματος.

Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και πόσο άμεσα θα λυθούν τα ζητήματα. Όσον αφορά τους δύο πρώτους πά­ντως, το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και πια δεν καταγράφεται από την ΠΑΕ ο ίδιος ζήλος να τους διατηρήσει στις τάξεις της. Ο δε Μάνταλος ήταν να πωληθεί το καλοκαίρι, προοπτική που τελευταία στιγμή ματαιώθηκε, ωστόσο υπάρχει και ο Ιανουάριος, λένε αυτοί που ξέρουν.

Όσο για τον Καρέρα, ναι μεν προς στιγμήν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη, όμως στην Ελλάδα ζούμε, τη μια ημέρα σε στηρίζουν και την άλλη χαιρετάς… Σίγουρα τα επόμενα ματς της «Ένωσης» παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον (και) για τα εσωτερικά της.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτό: aekfc.gr


Σχολιάστε εδώ