Ευεξία και φύση στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» στην ΕΡΤ1

Ευεξία και φύση στις «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» στην ΕΡΤ1

Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν σήμερα την ευεξία, ο χώρος της ομορφιάς γίνεται πιο δημοκρατικός. Απλότητα, εσωτερική αρμονία και προϊόντα με βάση την ελληνική φύση, είναι μερικά από τα θέματα τα οποία προσεγγίζει η εκπομπή «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16:00 στην ΕΡΤ1.

Η podcaster και beauty expert Κορίνα Βρούσια, αναφέρεται στη γυναικεία αυτοπεποίθηση στα χρόνια της τέλειας εικόνας που δημιούργησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σημειώνει ότι πολλές γυναίκες σήμερα επιστρέφουν στην ουσία.

Η Αλεξάνδρα Βεκιάρη, face yoga expert, περιγράφει το μυϊκό σύστημα του προσώπου και εξηγεί γιατί η διατήρησή του σε καλή φυσική κατάσταση οδηγεί στην ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας.

Ο πρωτοπόρος Γιώργος Κορρές, φαρμακοποιός και ιδρυτής της Korres, μιλάει για την εμπειρία του στο πρώτο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της χώρας και εξηγεί πώς ξεκίνησε η δική του ενασχόληση με τα ελληνικά βότανα, η οποία τον οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας το 1996.

Η Μαίρη Αδαμοπούλου, δημοσιογράφος και αρχαιολόγος, περιγράφει το μπουντουάρ της αρχαίας Ελληνίδας, το οποίο δεν θα είχε τίποτα να ζηλέψει, όπως τονίζει, από εκείνο της σύγχρονης Ελληνίδας.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση – αφήγηση: Κάτια Ζυγούλη
Ιδέα – καλλιτεχνική επιμέλεια: Άννα Παπανικόλα
Αρχισυνταξία: Έλις Κις, Βιβή Μωραΐτου
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ευθύμης Θεοδόσης
Διεύθυνση παραγωγής: Παντελής Καρασεβδάς
Παραγωγή: Μάριαμ Κάσεμ
Εκτέλεση παραγωγής: Filmiki Productions

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ