Αλ. Τσίπρας: Πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα – Δε θα σας αφήσουμε να κατεδαφίζετε τη προστασία της πρώτης κατοικίας στα μουλωχτά (video)

Αλ. Τσίπρας: Πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα – Δε θα σας αφήσουμε να κατεδαφίζετε τη προστασία της πρώτης κατοικίας στα μουλωχτά (video)

Πρόταση μομφής σε βάρος του Χρήστου Σταϊκούρα κατέθεσε με αφορμή το νέο πτωχευτικό κώδικα ο Αλέξης Τσίπρας. «Ανακοινώνω λοιπόν στο σώμα, ότι με βάση το άρθρο 142 του Κανονισμού της Βουλής καταθέτουμε πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού που εισηγείται αυτόν το νόμο έκτρωμα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας την απουσία του πρωθυπουργού απο την Βουλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει όπως ο διάολος το λιβάνι να αποφεύγει την αντιπαράθεση στα κρίσιμα, σημείωσε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας έντονα την απουσία του πρωθυπουργού από τη συζήτηση στη Βουλή για τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

«Εδώ και 16 μήνες κυβερνά τη χώρα από το control room ενός καλοταϊσμένου μηχανισμού προπαγάνδας» και ότι «φροντίζει πάντα να αποφεύγει σα το διάολο το λιβάνι την αντιπαράθεση στα κρίσιμα και κυρίως σε όσα δεν υπάρχουν από τη πλευρά του ουσιαστικά επιχειρήματα». «Φροντίζει πάντα, ο αόρατος αρχισυντάκτης της ενημέρωσης να αλλάζει θέμα στα γρήγορα, όπου δε τον παίρνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από το πρωί έως το βράδυ ακούμε παντού την ίδια γραμμή ενοχοποίησης των πολιτών. Μας είπατε πέρσι την άνοιξη ότι μας σώσατε από την πανδημία, ότι σας χρωστάμε χάρη που υπάρχουμε και το καλοκαίρι οργανώσατε φιέστες για την επιστροφή στην καθημερινότητα και σήμερα έχουμε πάνω από 800 κρούσματα και πάνω από 500 νεκρούς», σημείωσε.

Αναφερόμενος στις εικόνες συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ο κ. Τσίπρας κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφίες που ελήφθησαν από συνεργάτες του.

«Αυξήστε τα δρομολόγια σας φωνάζουμε μήνες τώρα. Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα, με γελοία επιχειρήματα, ότι στα λεωφορεία και στους συρμούς του μετρό δεν υπάρχει κίνδυνος της δημόσιας υγείας. Κολλάει μόνο εκεί όπου την ευθύνη έχουν οι πολίτες. Όπου έχει την ευθύνη η Πολιτεία δε κολλάει», σημείωσε.

Mε πληροφορίες και απο το newpost.gr


Σχολιάστε εδώ