Πίστωση χρόνου μέχρι τον Δεκέμβριο έδωσαν οι Ευρωπαίοι στον Ερντογάν… Για να συμμορφωθεί ή να φτάσει μέχρι τη Λευκάδα;

Πίστωση χρόνου μέχρι τον Δεκέμβριο έδωσαν οι Ευρωπαίοι στον Ερντογάν… Για να συμμορφωθεί ή να φτάσει μέχρι τη Λευκάδα;

Θέμα χρόνου η επιβολή κυρώσεων από την ΕΕ σε βάρος της Τουρκίας. Αν κι εφόσον αποφασισθούν, υπό τον όρο ότι θα κριθεί απαραίτητο να επιβληθούν.

Μία ανάσα από το Καστελλόριζο το «Oruc Reis», αλλά ο Μητσοτάκης δεν… ψάχνεται για καβγά. Κάτσε να φτάσει Ραφήνα και βλέπουμε.

Με τον αρχαίο Θεμιστοκλή και τον Κολοκοτρώνη παρομοιάζει τον εαυτό του ο Κασιδιάρης. Δεν είναι τίποτα. Κι εγώ σε κάποιες Απόκριες είχα ντυθεί Νότης Σφακιανάκης.

Εγκαίνια, μουσεία, εκθέσεις… Αν συνεχίσει να «σέρνεται» η κυβέρνηση, βλέπω τον Κυριάκο να πηγαίνει μέχρι και σε beach party. Ως… επίτιμος dj.

«Σκοτεινά κέντρα» που θέλουν την ανατροπή του Τσίπρα… βλέπουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Με πολύ λιγότερα πάντως έριξαν στην πυρά τη Μαρία Αντουανέτα.

«Κόκκινη γραμμή» τα 6 μίλια, λέει ο Γεραπετρίτης. Στο τσακ τη γλιτώνουμε την Τζια. Σάμο, Χίο, Κάλυμνο τις… κλαίνε ήδη οι ρέγκες.

Επειδή ο Ερντογάν είναι ανοιχτός στον διάλογο, έβγαλε τα πολεμικά στην Ανατολική Μεσόγειο. Αν δεν ήταν ανοιχτός, θα τα έστελνε στον Αργοσαρωνικό.

Ας αποφασίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ: Με τον Ερντογάν να κάνουμε διάλογο ή να του κηρύξουμε τον πόλεμο; Και τα δύο μαζί είναι αντιπολίτευση από τα… Lidl!

Ευτυχώς… διευκρίνισε ο Κυριάκος ότι δεν ψάχνεται για καβγά με τον Ερντογάν. Γιατί υπήρχαν φήμες ότι μετά βίας τον συγκρατούσαν Πέτσας και Γεραπετρίτης…

…να μην ξεκινήσει στρατιωτική εκστρατεία για την απελευθέρωση της Πόλης. Μηδέ εξαιρουμένου και του Εσκί Σεχίρ.

Και να υψώσει στο Μπλε Τζαμί το τιμημένο λάβαρο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σάλος γιατί οι Τούρκοι μπλόκαραν επί 20 λεπτά το αεροπλάνο του Δένδια. Ε­ντάξει, δεν τον ανάγκασαν να προσγειωθεί κιόλας, να τον βάλουν να τους φτιάξει κάνα freddo.

«Μονόδρομος η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια», δηλώνει ο Τσίπρας. Που άλλοτε έλεγε ότι στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα. Η συνέπεια είναι μισή αρχοντιά…

Αν στον πόλεμο του ’40 ήταν τα σημερινά σαΐνια (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κ.ά.), η ελληνική γραμμή άμυνας θα ήταν στα Τρίκαλα… Κορινθίας.

…την άλλη μισή την πήρανε φαντάρο!

Αθλητικά νέα: Σχέδιο για την πάταξη της διαφθοράς στο Δημόσιο καταστρώνει η κυβέρνηση. Στόχος του Λεβαδειακού το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κρίμα που ο Σημίτης είναι 84. Όλο και κάποια θέση θα του έβρισκε ο Μητσοτάκης. Διαλύθηκε και η Επιτροπή για τα Καλλιστεία της Σταρ Ελλάς.

Η αδελφή του Τσίπρα φοβερίζει τους «αντάρτες», ο ξάδελφος συναινεί στη λάσπη κατά των πολιτικών αντιπάλων. Χέρι χέρι παλαιοκομματισμός και οικογενειοκρατία.

Ο Χρυσαυγίτης Μίχος έπρεπε να αθωωθεί για την οργάνωση και να τιμωρηθεί παραδειγματικά επειδή παντρεύτηκε δύο φορές την ίδια γυναίκα. Το δις εξαμαρτείν…

Ποιοι «άθλιοι» υπονομεύουν την προσπάθεια του Τσίπρα να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ; Λες και δεν μπορεί να τα καταφέρει κι από μόνος του.

Το 57% των Ελλήνων πιστεύει ότι το 2021 η οικονομία θα πάει προς το χειρότερο. Και το άλλο 43% τι νομίζει; Ότι θα φύγει τριήμερο στο Πήλιο;

Πέτσας: «Στην κυβέρνηση δεν υπάρχουν κουρασμένα παλικάρια». Κουρασμένα σκέτο;

Νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Κυριάκου ο Θ. Ντόκος. Ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου. Για το Ιόνιο έχει κάποιες επιφυλάξεις.

Άγχος κι εκνευρισμό διαπιστώνει στην κυβέρνηση η Έφη Αχτσιόγλου. Ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ, ε; Χαρά και… σεξαπίλ.

Συμφωνία για αμυ­ντική συνεργασία με την Πορτογαλία υπέγραψε ο Δένδιας. Φτιάχνει συμμαχίες για την περίπτωση που μας την «πέσει» η… Σομαλία!

Δεν έχει εγκαταλείψει το σχέδιο για τον «μεγάλο περίπατο» ο Μπακογιάννης. Λέει πουθενά η Ιστορία ότι ο Δράμαλης είχε θριαμβεύσει και στα Γαυγάμηλα με τους Πέρσες;

Η κόρη του Μιχαλολιάκου καλεί τον ελληνικό λαό σε αντίσταση. Στις πίτσες ή στο γιουβέτσι;

Αν συνεχίσει να… φυτεύει υαλουρονικό η Όλγα Γεροβασίλη σε λίγο θα μοιάζει με την Τάμτα!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ