Με 401 χρόνια φυλακή καθάρισαν τα 57 «παλικάρια» της Χρυσής Αυγής

Με 401 χρόνια φυλακή καθάρισαν τα 57 «παλικάρια» της Χρυσής Αυγής

-Συν τα ισόβια και 14 χρόνια φυλακή του Ρουπακιά, που δολοφόνησε τον Φύσσα
-Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της

Δεν μπορείς, Νίκο Μιχαλολιάκο, να έχεις παράπονο, ούτε εσύ ούτε η Χρυσή Αυγή σου. Η Δικαιοσύνη σάς… «τίμησε» και με το παραπάνω. Εσένα και τα… ψευτοπαλίκαρά σου. Όπως και το πρωτοπαλίκαρό σου, τον Ρουπακιά, που έδωσε τη χαριστική βολή στην παρέα σας. Με αιώνιο μάρτυρα τον Παύλο Φύσσα, που τον κράτησε όρθιο η μάνα του, με πόνο αβάσταχτο.

Χαλάλι τα πεντέμισι χρόνια που κράτησε η δίκη και άντεξαν οι δικαστές και οι εισαγγελείς της έδρας. Με ακροατήριο όλη την Ελλάδα.

Στάθηκε στο ύψος της η Δικαιοσύνη. Δεν έκανε εκπτώσεις. Απέδωσε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι… Τίμησαν τον όρκο τους οι δικαστές. Και την καρέκλα με την οποία έζησαν πεντέμισι χρόνια… Έχουν καταγραφεί όλα… Η Ιστορία ήταν εκεί… Και αποκαλύφθηκε όλο το έργο της Χρυσής Αυγής, με κάθε λεπτομέρεια…

Απόδειξη, το ότι καμία από τις αποφάσεις στη διαδρομή των πεντέμισι χρόνων δεν αμφισβητήθηκε. Από καμία πλευρά…

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά…
Την πρωτιά είχε ο εκτελεστής: Ισόβια και 14 χρόνια πήρε ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Η ηγετική ομάδα, με επικεφαλής τον Νίκο Μιχαλολιάκο, «τιμήθηκε» με 13 χρόνια κάθειρξη συν 6 μήνες, σύνολο 88 χρόνια!

Συνολικά, όλη η… παρέα της Χρυσής Αυγής που ήταν στο σκαμνί αριθμούσε 57 μέλη, τα οποία… εισέπραξαν συνολικά 401 χρόνια φυλακή, συν τα ισόβια και 14 χρόνια φυλακή του Ρουπακιά!

Η σύνθεση του Δικαστηρίου που έφερε σε πέρας τη διαδικασία, με απόλυτη τήρηση των νόμων και σεβασμό των δικαιωμάτων των κατηγορουμένων, ήταν: Μαρία Λεπενιώτη, πρόεδρος, Γεσθημανή Τσουλφόγλου και Ανδρέας Ντόκος, μέλη, και Αδαμαντία Οικονόμου, εισαγγελέας.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: Eurokinissi


Σχολιάστε εδώ