Ολυμπιακός – Μακάμπι 85-82 με buzzer beater του Χάρισον!

Ολυμπιακός – Μακάμπι 85-82 με buzzer beater του Χάρισον!

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το μέτριο ξεκίνημα στην πρώτη περίοδο, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και προηγήθηκαν απέναντι στη Μακάμπι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Οι Ισραηλινοί πίεσαν και λίγο έλλειψε να πάρουν τη νίκη όμως ο Χάρισον με buzzer beater έδωσε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του για την 4η αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε ότι έδειξε δύο πρόσωπα.

Στην πρώτη περίοδο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε αρκετά νωθρή και διστακτική με αποτέλεσμα να κάνει κάποια λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε πλήρως η Μακάμπι που αν και βρέθηκε πίσω με 8-4 με τον Παπανικολάου, βρήκε καλάθια και γύρισε την εις βάρος της κατάσταση.

Μπλέιζερ και Χάντερ, βοήθησαν αρκετά την ομάδα του Ισραήλ, που έφτασε στο τέλος της πρώτης περιόδου να προηγείται με 22-15! Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Τζόουνς με αρκετές ασίστ!

Ο Ολυμπιακός όμως  παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα,έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα και δεν επέτρεψαν στους παίκτες της Μακάμπι να πάρουν εύκολα σουτ και πόντους. Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν και το κλειδί για την πολύ καλή εμφάνιση της δεύτερης περιόδου, που διόρθωσε εξαιρετικά την εικόνα που έδειξαν οι “ερυθρόλευκοι” στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Σπανούλης με το καλημέρα πέτυχε τρίποντο για να κάνει το 18-22. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει καλά στην άμυνα και να βρίσκει λύσεις στην επίθεση!

Mε πληροφορίες απο το novasport.gr


Σχολιάστε εδώ