Ξεκάθαρες κουβέντες, κύριε Κώστα Τασούλα, πρόεδρε της Βουλής…

Ξεκάθαρες κουβέντες, κύριε Κώστα Τασούλα, πρόεδρε της Βουλής…

ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή


Δεν μπορεί η Βουλή να χρησιμοποιείται ως «πλυντήριο» της κάθε παρανομίας των πολιτικών μας, ό,τι χρώματος και ταυτότητας κι αν είναι. Στη μοιρασιά τα βρίσκουν πάντα μεταξύ τους. Βολεύουν τα γυναικόπαιδά τους σε θέσεις του Δημοσίου, χωρίς διαγωνισμό, με καλούς μισθούς και αυξήσεις, και μετά αποσπώνται στα βουλευτικά γραφεία των συζύγων τους. Έλα, όμως, που κάποια στιγμή σπάει το… απόστημα και πλημμυρίζει η Βουλή από την μπόχα.

Την ώρα που οι Χρυσαυγίτες ήταν στο σκαμνί του Δικαστηρίου για την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το… ψευτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, τον Ρουπακιά, αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα του προέδρου της Χρυσής Αυγής είχε κάνει τα χαρτιά της για να διορισθεί στη Βουλή και μετά να αποσπαστεί στο γραφείο του άντρα της.

Και έγινε ο χαμός. Στο κόλπο βέβαια όλοι οι βουλευτές, οι τωρινοί και οι χθεσινοί, που έχουν βολέψει τα παιδιά τους. Και τη γυναίκα τους, αν ήταν άνεργη.

Άναψε η φωτιά και τώρα τρέχουν να τη σβήσουν.

Ήταν τέτοια η θύελλα που σηκώθηκε, που η σημερινή ηγεσία της Βουλής έτρεχε να σβήσει τη φωτιά, προαναγγέλλοντας ότι η τρύπα θα κλείσει.

Αυτήν τη μηχανή είχαν στήσει…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ