Αυστρία – Ελλάδα 2-1: Τζον Φαν΄τ Σιπ: Ήταν καλό τεστ, κοιτάζουμε τα παιχνίδια του Nations League

Αυστρία – Ελλάδα 2-1: Τζον Φαν΄τ Σιπ: Ήταν καλό τεστ, κοιτάζουμε τα παιχνίδια του Nations League

H Αυστρία την υποχρέωσε σε ήττα με 1-2.

Με πολλές αλλαγές και δύο ομαδες. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια στην άμυνα και αφού η Εθνική μας είχε προηγηθεί στο σκορ δεν κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Μέσα σε 4 λεπτά η Αυστριακή ομάδα ανέτρεψε το σκορ περνώντας την νίκη με 2-1.

Τζον Φαν΄τ Σιπ: Κάναμε δοκιμές, πήγαμε καλά

Ικανοποιημένος, παρά την ήττα δήλωσε ο Τζον Φαν΄τ Σιπ, στις δηλώσεις του δίνοντας έμφαση στις απουσίες παικτών και στα αρκετά νέα πρόσωπα που μπήκαν στην ενδεκάδα.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να διαχειριστούμε πράγματα και παίζαμε με μία καλή ομάδα. Κάναμε δοκιμές με νέα πρόσωπα. Πήγαμε καλά. Είχαμε αλλαγές, είχαμε τέσσερις παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά. Όταν προηγείται με 1-0 είναι κρίμα να χάνεις. Ήταν ένα καλό τεστ και κοιτάζουμε τα παιχνίδια του Nations League», υπογράμμισε ο προπονητής της Εθνικής.

Και πρόσθεσε: «Παίζαμε για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας τρία στόπερ, Λαμπρόπουλο, Σβάρνα και Τζαβέλλα. Μετά βάλαμε τον Μιχαηλίδη. Ψάχνουμε για λύσεις. Ο Μπακάκης, για παράδειγμα, είναι τραυματίας και ο Χατζηδιάκος δεν μπορεί να παίξει πολλά παιχνίδια. Στο τέλος, ναι, έχετε δίκιο. Κουραστήκαμε. Έκαναν δύο γκολ από την δεξιά πλευρά μας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο “φρέσκοι”, αλλά είναι και η ποιότητα των Αυστριακών».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε πως «είδαμε θετικά πράγματα και νέους παίκτες που μπορούμε να επιλέξουμε».

 


Σχολιάστε εδώ