Το 50% των λαϊκών αγορών πρέπει να πεινάσει;

Το 50% των λαϊκών αγορών πρέπει να πεινάσει;

-Έχει αποκλειστεί το 50% των παραγωγών!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν… Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το 50% των παραγωγών έχει αποκλειστεί από τις λαϊκές αγορές! Για ποιον λόγο; Είναι ένα από τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Και αυτοί, κύριοι υπουργοί, τι θα κάνουν την παραγωγή τους; Θα την πετάνε στα…γουρούνια; Και πώς θα ζήσουν την οικογένειά τους; Με τι λεφτά θα καλλιεργήσουν το χωράφι τους;

Σύμφωνα με το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», μόνο το 50% δικαιούται να απλώσει στον πάγκο του την παραγωγή του (και το άλλο 50% τι θα την κάνει;). Και η απόσταση του ενός πάγκου από τον άλλο πρέπει να είναι 3 μέτρα, για να μην μπορεί, προφανώς, να… περάσει ο κορονοϊός!

Τι ζητάει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών; Να αρθεί η καθημερινή απαγόρευση συμμετοχής του 50% των παραγωγών στις λαϊκές αγορές της Αττικής και το «ανούσιο και αντιλειτουργικό μέτρο να απαιτούν 3 μέτρα κενό διάδρομο από πάγκο σε πάγκο να περιοριστεί σε 1,5 μέτρο».

Απλό μυαλό λείπει, κύριε Μητσοτάκη, από εκείνους που έχεις βάλει να αποφασίζουν, οι οποίοι είναι ζήτημα αν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στις λαϊκές αγορές.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: agriniosite.gr


Σχολιάστε εδώ