Στραβοπάτημα για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και νίκη του ΠΑΟΚ

Στραβοπάτημα για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και νίκη του ΠΑΟΚ

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια είχε ο Ολυμπιακός στη φετινή Super League καθώς στη τέταρτη αγωνιστική έμεινε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Παμλίδη στο 5’ και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Ελ Αραμπί στο 51’.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχαν οι γηπεδούχοι καθώς στη πρώτη τους επίθεση στο 5ο λεπτό βρήκαν δίχτυα με τον Παμλίδη που με σουτ νίκησε τον Τζολάκη για το 1-0.

O Ατρόμητος “προσγείωσε” την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στο Περιστέρι “πλημμύρισε”… Από τη μια ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία όπου και αποχώρησε από την άλλη το γκολ του και μετά στο 39′ η απευθείας αποβολή του Μάνταλου και ήρθε η ήττα. Ο Μάνταλος χάνει τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Λίγες μέρες μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο ΠΑΟΚ είχε… Σφιντέρσκι

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 του ΟΦΗ, ο οποίος πάλεψε στο γήπεδο της Τούμπας αλλά δεν τα κατάφερε. Δύο γκολ ο Σφιντέρσκι μέσα σε πέντε λεπτά.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι επέστρεψε μετά από καιρό στα τέρματα, βγάζοντας από τη… δύσκολη θέση της ομάδα του όταν το χρειάστηκε και πετυχαίνοντας δύο τέρματα (89′, 90+3′) σε 15 λεπτά αγωνιστικού χρόνου. «Φύλακας Άγγελος» ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που… κράτησε τον Δικέφαλο στο δεύτερο μέρος.

Αρχίζουν τα δύσκολα στον Παναθηναϊκό

Ο Άρης επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο Ολυμπιακό στάδιο, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία στα σημερινά ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League, με την εικόνα του αγώνα να είναι μάλλον μοιρασμένη σε γενικές γραμμές.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο άνοιξαν το σκορ με τον -κορυφαίο τους σε απόδοση μαζί με τον Τζέγκο- Μαντσίνι στο 25’, ενώ «εγκλώβισαν» τον αντίπαλό τους και δεν δυσκολεύθηκαν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα.

H τρίτη διαδοχική αγωνιστική όπου ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, μετρώντας πλέον δύο ήττες, με μην διακοπή να προμηνύεται… δύσκολη για τον Ντάνι Πογιάτος και τους παίκτες του.

 


Σχολιάστε εδώ