Ισοπαλία στο Αγρίνιο – Έμειναν στην… παράδοση – Παναιτωλικός και Αστέρας 1-1

Ισοπαλία στο Αγρίνιο – Έμειναν στην… παράδοση – Παναιτωλικός και Αστέρας 1-1

– Ισόπαλα 1-1 τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν στο 1-1 στο Αγρίνιο σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με σπουδαία εμφάνιση από τον Παναιτωλικόμε που αγωνίστικε με δέκα παίκτες από το 17ο λεπτό.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε δύο φορές με τον Μουνάφο στα πρώτα λεπτά ενώ στην δεύτερη ευκαιρεία είχε και δοκάρι με τον Κνετ.

Στο 20ο λεπτό ο Ρεγκίς προσπάθησε να μπει στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Βάντερσον. Ο διαιτητής αρχικά καταλόγισε πέναλτι όμως άλλαξε την απόφασή του εξετάζοντας το VAR δίνοντας φάουλ και αποβάλλοντας με απευθείας κόκκινη κάρτα τον αριστερό οπισθοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες στο 17ο λεπτο.

Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων ήταν με ωραία ατομική προσπάθεια του Αριγίμπι από αριστερά και σουτ που εξουδετέρωσε ο Παπαδόπουλος ενώ στο 42ο λεπτό είχαν μεγάλη ευκαιρεία σε τετ-α-τετ του Αριγίμπι.

Το σκόρ άνοιξε ο Αστέρας στο 45 με τον Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Κρίστοφερ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ (84′ Μεντόζα), Ματσόλα (90+1′ Βέργος), Ντάλσιο, Ντίας, Αριγκίμπι, Τζανακάκης (70′ Μεντίνα), Τσιγγάρας (70′ Ταχάρ), Λιάβας.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Βαλιέντε (80′ Ιγκλέσιας), Μπαράλες, Κρέσπι (69′ Λεό Τιλίκα), Μουνάφο, Κώτσιρας, Σίτο (69′ Αλί Μπαμπά), Ριέρα (80 Γκόμες), Αντζουλάς

Ισόπαλα 1-1 τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στο Αγρίνιο


Σχολιάστε εδώ