Η ΑΕΚ με ροτέισον 3-0 τη Λαμία – Άρης – Πας Γιάννινα 2-2 – ΟΦΗ- Ατρόμητος 2-2

Η ΑΕΚ με ροτέισον 3-0 τη Λαμία – Άρης – Πας Γιάννινα 2-2 – ΟΦΗ- Ατρόμητος 2-2

Οι ΑΕΚ έκανε το 2×2 στο πρωτάθλημα, νικώντας με 2-0 την Λαμία στο ΟΑΚΑ παίζοντας στο ρελαντί και πάει με καλή ψυχολογία στον «τελικό» της Πέμπτης με τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Λέβι Γκαρσία έκανε ντεμπούτο με γκολ ανοίγοντας το σκορ στο 14’. Με γκολ στο 85’ έκανε ντεμπούτο και ο Ενομπακάρε ενώ ωραίο γκολ έβαλε και ο Κρίστιτσιτς.

Ο Καρέρα έκανε εκτεταμένο ροτέισον δίνοντας πολλές ανάσες. Δεν ξεκίνησαν οι Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Σιμόες, ενώ ήταν εκτός αποστολής ο Ολιβέιρα. Θετικότατη η παρουσία του Μαχαίρα.

Άρης – Πας Γιάννινα 2-2

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τη νίκη αλλά αμφότεροι εν τέλει να μένουν μάλλον ικανοποιημένοι με το 2-2 έτσι όπως κύλησε ο αγώνας!

Σασπένς στο ΟΦΗ- Ατρόμητος 2-2

Παιχνίδι με σασπένς και ανατροπές. Ο Ατρόμητος κατάφερε να να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Μανούσο, όμως ο ΟΦΗ μπήκε φουριόζος στο δεύτερο 45λεπτο και μέσα σε επτά λεπτά έφερε τα πάνω-κάτω. Δύο γκολ, στο 49′ και στο 56′, με τα οποία πήρε τα ηνία του αγώνα, μεταφέροντας την πίεση στους Περιστεριώτες.

Το παιχνίδι είχε μπει στις καθυστερήσεις, o Μουνίθ αντίκρισε απευθείας κόκκινη, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στην ακριβώς επόμενη φάση ήρθε το 2-2, με τον Γούτα να έχει μετατραπεί, ειδικά για την περίσταση, από στόπερ σε σέντερ φορ…


Σχολιάστε εδώ