Πανηγύρισε την πρόκριση η μαχητική ΑΕΚ

Πανηγύρισε την πρόκριση η μαχητική ΑΕΚ

Δια πυρός, βροχής και σιδήρου πέρασε η ΑΕΚ από το Σεν Γκάλεν, όπου επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League.

Η Ενωση πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση χάρη σε γκολ του Ολιβέιρα, ο οποίος στο ξεκίνημα της φάσης αστόχησε σε πέναλτι. Οι Κιτρινόμαυροι που είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Τσιντώτα, θα τεθούν αντιμέτωποι με τη γερμανική Βόλσμπουργκ την ερχόμενη Πέμπτη (1/10) στο ΟΑΚΑ στοχεύοντας στην υπέρβαση για την είσοδο στους ομίλους…

Οι Ελβετοί στο πρώτο ημίχρονο πίεσαν την ΑΕΚ η οποία έδειξε αδυναμία στον άξονα και στην άμυνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση ισορρόπησε και με τον Ολιβέιρα, ο οποίος ανατράπηκε από τον Στεργίου και από τον Ατι-Τσίγκι καταλογίζοντας πέναλτι ο διαιτητής. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση στο 71′, ο γκολκίπερ της Σεν Γκάλεν απέκρουσε εντυπωσιακά, αλλά η μπάλα πήρε υψώθηκε με τροχιά παράλληλη με το τέρμα κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο Ολιβέιρα που την έσπρωξε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.


Σχολιάστε εδώ