Άνοιξε τη πόρτα για τους ομίλους ο Ολυμπιακός – 2-0 επί της Ομόνοιας

Άνοιξε τη πόρτα για τους ομίλους ο Ολυμπιακός – 2-0 επί της Ομόνοιας

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς με πέναλτι του Βαλμπουενά στο 69΄ και υπέροχο γκολ του Ελ Αραμπί στο 90΄+2 νίκησε με 2-0 την Ομόνοια στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη (29/9, 22:00) στη Λευκωσία.

Ο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει τον Χασάν αντί του Ελ Αραμπί και με Φορτούνη βασικό αυτή τη φορά, μαζί με τον Βαλμπουενά, ενώ κάτω από τα δοκάρια έβαλε τον Σα θέλοντας κλάση κι εμπειρία.

Η Ομόνοια εμφανίστηκε όπως αναμενόταν: με πολύ σφιχτή τακτική και αλληλοκαλύψεις δεν άφηνε ακάλυπτους χώρους, επιδιώκοντας την ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση, όποτε είχε την ευκαιρία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σεμέδο – Βίτορ Γκόμες, Λούφτνερ, Μπουτεάκ, Λέτσιακς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (58΄ Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (58΄ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά, Χασάν (76΄ Εμβιλά).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Μπουτεάκ (87΄ Λοΐζου), Ζόρντι Γκόμεθ, Βίτορ Γκόμες, Παπουλής (81΄ Ασαντέ), Σενέ (46΄ Ντουρίς), Τιάγκο.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ


Σχολιάστε εδώ