Έτοιμος για νέο γύρο διαπραγματεύσεων με τον Ερντογάν δηλώνει ο Μητσοτάκης…

Έτοιμος για νέο γύρο διαπραγματεύσεων με τον Ερντογάν δηλώνει ο Μητσοτάκης…

Καλού κακού, οι κάτοικοι σε Ρόδο, Χίο, Σάμο ας έχουν πρόχειρα κράνος, σφυρίχτρα, φακό και ξηρά τροφή. (Για την περίπτωση που αργήσουν να τους βρουν στα ερείπια…)

Φωνάζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο. Καλά, ο Τσίπρας δεν ήταν που έλεγε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα;

Μετά το «φιάσκο» στην Εύβοια η κυβέρνηση κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τη… μισή Ελλάδα για τη θεομηνία. Όποιος καεί στη σούπα, φυσάει και το sushi.

Επειδή οι μάσκες στα σχολεία ήταν δύο νούμερα μεγαλύτερες, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση δύο υπουργών. Για πιο σοβαρά θέματα θα ζητήσει την αποπομπή του… Τραμπ.

Και ο Πούτιν να κάνει τις εξωτερικές δουλειές της Αχτσιόγλου. (Δεν προλαβαίνει, έχει να δει «Shopping Star»…)

Ευτυχώς που στο Άμυνας δεν είναι ο Κικίλιας ή η Κεραμέως. Αντί για Rafale θα αγοράζαμε αλεξίπτωτα πλαγιάς, αντί για φρεγάτες… τζετ σκι.

Στην Ελλάδα κατά της μάσκας είναι ακροδεξιοί, θρησκόληπτοι, αναρχικοί, γραφικοί και ψεκασμένοι. Χώρα… αχταρμάς.

Αφού παρήγγειλε αεροπλάνα, φρεγάτες, άρματα ο Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι η Ελλάδα δεν θα μπει σε κούρσα εξοπλισμών.

Δηλαδή, αν έμπαινε τι άλλο θα αγόραζε; Τον εξοπλισμό από τον «Πόλεμο των Άστρων» και του «Εξκάλι­μπερ»;

Σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας έχει το ΚΙΝΑΛ. Ελπίζω να μην το μάθει η χώρα και… ανασυγκροτηθεί από μόνη της…

…αφήσει απλήρωτο τον ΕΝΦΙΑ και φύγει οικονομικός μετανάστης στο Τζι­μπουτί, να πουλάει σαλέπι στο λιμάνι.

Έτοιμος για διάλογο με τον Ερντογάν ο Μητσοτάκης. Πρώτη φορά βλέπω γαλοπούλα να βιάζεται να έρθουν τα Χριστούγεννα.

Τώρα, σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας που το έχει σκεφτεί ο Κεγκέρογλου και το ’χει εγκρίνει ο Σκανδαλίδης. Με σαφώς καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε ο «Τιτανικός».

Προς Κουμουνδούρου, ενταύθα: Όταν το μαγαζί ξεμένει από πελάτες, δεν αλλάζεις τη βιτρίνα, αλλά το ε­μπόρευμα.

Όπως είπε κι ο Τσίπρας, κάποια στιγμή οι πολίτες θα καταλάβουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ε, κι αν δεν τις καταλάβουν, μισή ντροπή δική τους…

…κι η άλλη μισή της Ελ. Φουρέιρα!

Ο Άδωνης το έπαθε όπως ο άλλος στο ποίημα του Καβάφη, που περίμενε μάταια τους βαρβάρους. Έχει βγει στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας και περιμένει να φανούν οι ξένοι επενδυτές.

Το όραμά του για την Ελλάδα του 2025 (!) ανέλυσε στη ΔΕΘ ο Βαρουφάκης, αλλά δεν είπε λέξη για τη Eurovision. Τα καλλιστεία. Το «Next Top Model».

«Υπερδραστήριους» αποκάλεσε ο Μητσοτάκης τους Αφγανούς που έβαλαν φωτιά στη Μόρια. Δηλαδή, αν κάψουν και το διπλανό χωριό θα πρέπει να τους λέμε… ανήσυχα πνεύματα;

Τώρα, αυτοί που έκαναν την παραγγελία για τις μάσκες πάτησαν μάλλον λάθος κωδικό. Έκαναν «κλικ» σε πετσέτες μπάνιου ή… αλεξίπτωτα.

Ευτυχώς που το εμβόλιο για τον κορονοϊό δεν θα είναι σε μορφή υπόθετου. Σκέψου να το παρήγγελλε ο Κικίλιας και να έκανε λάθος στο… μέγεθος.

Ως υπουργός ο Κατρούγκαλος πρότεινε να μοιράσουμε το Αιγαίο με την Τουρκία. Τώρα καταγγέλλει την κυβέρνηση γιατί δεν βύθισε το «Oruc Reis». Η συνέπεια είναι μισή αρχοντιά…

…την άλλη μισή την πήρανε φαντάρο και στήνει σκηνές στο Καρά Τεπέ για πρόσφυγες.

Να ξηλώσει τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης καλεί το ΚΚΕ τον λαό. Να τελειώσει πρώτα το «Big Brother» και μετά, ε;

Γενναία η κίνηση της Προέδρου της Δημοκρατίας να πάει στο Καστελλόριζο χωρίς νωρίτερα να ζητήσει την… άδεια του Ερντογάν.

Μετά τις εξαγγελίες του ΜέΡΑ25, που ανακοίνωσε ότι θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του Μητσοτάκη, έχω τρομάξει. Λες να αυξηθούν κι άλλο οι τιμές στα μούσμουλα;

Επιστήμονες νευρολόγοι λένε ότι ανακάλυψαν από πού πηγάζει η πίστη προς τον Θεό. Και ναι, όχι, δεν είναι από το… παστίτσιο!

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ