Ο Μάνταλος ώθησε την ΑΕΚ στην νίκη και ο Τσιντώτας την κράτησε στο παιχνίδι

Ο Μάνταλος ώθησε την ΑΕΚ στην νίκη και ο Τσιντώτας την κράτησε στο παιχνίδι

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2020-21.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με μια κεφαλιά του Μάρκο Λιβάια μετά από κόρνερ του Πέτρου Μάνταλου στο 68′ και πλασέ του Μάνταλου στο 87′ μετά από ασίστ του Αντρέ Σιμόες. Ενδιάμεσα (75′) ο Παναγιώτης Τσιντώτας είχε κρατήσει την πρωτοπορία στο σκορ αποκρούοντας ξανά πέναλτι (μετά από εκείνο στον τελικό του Κυπέλλου) σε εκτέλεση του Ματσόλα!

Ο Παναιτωλικός είχε πάθος έπαιξε δυνατά αλλά επιθετικά ήταν άτολμος και άτυχος που ο Τσιντώτας βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια στην εκτέλεση του πέναλτι.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα:

«Σίγουρα, το 3-5-2 είναι ένα σύστημα που μας ταιριάζει. Ήμασταν αργοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε πράγματα και φτάσαμε στη νίκη.

Ο Μάνταλος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Η είσοδός του βοήθησε να αλλάξει η εικόνα μας και να δώσει την απαραίτητη ώθηση, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα όμως, ο Τσιντώτας ήταν αυτός που μας κράτησε στο παιχνίδι, με την απόκρουση του στο πέναλτι του Παναιτωλικού.

Ακόμη, η απόφαση του να χρησιμοποιήσω τον Βασιλαντωνόπουλο ήταν έκπληξη για όλους, εκτός από εμένα. Τον βλέπω στις προπονήσεις και ήξερα τι να περιμένω.

Η νίκη είναι πιο γλυκιά όταν υποφέρεις και όταν έρχεται μέσα από πίεση!».

Ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα του Παναιτωλικού από την ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε στεναχωρημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε καλά την ΑΕΚ. Μετά δεν υπήρχαν φάσεις, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε μέτρα, αλλά καθοριστικό σημείο ήταν το χαμένο πέναλτι, όπου θα παίρναμε ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά είμαστε στενοχωρημένοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Μάνταλο, τον Ντίας και τους στόχους τη φετινή σεζόν: «Ο Μάνταλος έχει την ποιότητα , σίγουρα η είσοδός του έπαιξε μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Ο Ντίας μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και είναι κόσμημα για μας. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε τη φετινή σεζόν».


Σχολιάστε εδώ