Μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ

Εξαιρετικός και διαβασμένος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση από την Μπενφίκα με σκορ 2-1, για τα play off του Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ.

Ο Γιαννούλης και ο Άκπομ συνεργάστηκαν στο πρώτο γκολ στο 63΄όταν ο πρώτος έκανε την κούρσα και ο δεύτερος γύρισε πάλι στον Γιαννούλη, για να βάλει το αυτογκόλ ο Ρούμπεν Ντίας.

Στο 75’ σε μια εξαιρετικά οργανωμένη αντεπίθεση ο Γιαννούλης μετά την κούρσα του είδε πάνω στην κίνηση τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεμαρκάριστο απέναντι δεξιά και το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ αποτελείωσε την πρώην ομάδα του για το 2-0. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Ζίβκοβιτς που έκανε σημαντικές επεμβάσεις.

Το μόνο που κατάφερε η Μπενφίκα ήταν στις καθυστερήσεις του αγώνα να μειώσει το σκορ σε 2-1 που ήταν το τελικό με την κεφαλιά του Ράφα Σίλβα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (ΑΜΠΕΛ ΦΕΡΕΙΡΑ): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (66′ Α. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (80′ Τζόλης), Άκπομ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΖΟΡΖΕ ΖΕΖΟΥΣ): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Βερτόνχεν, Γκριμάλδο, Πίζι, Βάιγκλ, Ταράμπτ (81′ Ράφα Σίλβα), Έβερτον, Σεφέροβιτς (72′ Βινίσιους), Πεντρίνιο (65′ Νούνιες).

Με πληροφορίες από τον filathlo.gr


Σχολιάστε εδώ