Να δείτε που στο τέλος η γερμανική ΕΕ θα επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα γιατί καθυστερεί να παραδώσει στην Τουρκία τις Κυκλάδες!

Να δείτε που στο τέλος η γερμανική ΕΕ θα επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα γιατί καθυστερεί να παραδώσει στην Τουρκία τις Κυκλάδες!

♣ Για αδράνεια στα ελληνοτουρκικά κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ… Αντί να τρέχει στα ευρωπαϊκά συμβούλια, θα έπρεπε να είχε φτάσει ήδη στη Κωνσταντινούπολη… Με τα… τανκς

Να είχε κάνει το ανάκτορο του Ερντογάν all day restaurant. Το Μπλε Τζαμί gay bar.

Να δουλεύουν δωρεάν τις υπερωρίες οι εργαζόμενοι της καραντίνας θέλει η κυβέρνηση. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να πληρώνουν για να μπορούν να δουλεύουν;

Και γύρω στον Μάρτιο να επαναφέρουν, καλού – κακού, και τον θεσμό της δουλείας.

Και πού το ξέρει ο Τσίπρας ότι οι Τούρκοι παραβιάζουν κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο; Ως γνωστόν, η… θάλασσα δεν έχει σύνορα.

Να δείτε που στο τέλος η γερμανική ΕΕ θα επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα γιατί καθυστερεί να παραδώσει στην Τουρκία τις Κυκλάδες!

Εκκενώθηκε το υπουργείο Οικονομικών μετά την εμφάνιση κρούσματος ύφεσης 15,2%. Σε κατ’ οίκον περιορισμό οικειοθελώς ο Σταϊκούρας.

Διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας προανήγγειλε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ και από την κυβέρνηση δηλώνουν άγνοια. Θα ’χουν συμφωνήσει με τον Ερντογάν και θα το… μάθουν εκ των υστέρων.

Όπως αποκάλυψε ο Τσίπρας, μεταξύ των πολιτών υπάρχει γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας. Ελπίζω να μην το άκουσαν οι πολίτες και πάθουν… ανασφάλεια.

Υπερβολές ότι στο θέμα της πανδημίας η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τις εξελίξεις. Στην πραγματικότητα… τρέχει και δεν φτάνει!

Κατά την Όλγα του Γεροβασίλη, αυτό που περιμένουν οι πολίτες είναι ένα νέο πολιτικό σχέδιο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι ποιος θα… κερδίσει στο «Big Brother»;

Θεωρία… συνωμοσίας Νο 333: Τον κορονοϊό τον έφερε στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης για να πουλάει μάσκες ένας μπατζανάκης της Μαρέβας…

…που ’χει βιοτεχνία ενδυμάτων στους Αγίους Αναργύρους. Τρίτο στενό μετά το μίνι μάρκετ της κυρα-Τασίας.

Αμφισβητεί τον νομπελίστα Πισσαρίδη ο Βαρουφάκης! Εδώ που τα λέμε, και η Κάλλας στις «χαμηλές»… έτρωγε τη σκόνη της Ρίτας Σακελλαρίου.

Δίκιο έχει ο Τσίπρας που φωνάζει ότι η κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις για τα εθνικά θέματα χωρίς να ενημερώνει την αντιπολίτευση. Όπως πάει, στο τέλος θα καταντήσει… ΣΥΡΙΖΑ.

Την Ευγ. Μανωλίδου λυπάμαι. Που λόγω της καραντίνας ο Άδωνης θα είναι μέρα-νύχτα στο σπίτι και θα (της) μιλάει ακατάπαυστα.

Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ (Βερναρδάκης) κάνει… αντιπολίτευση και στο «Big Brother». Με το καλό και στο «Happy Day», το «Ρουκ-Ζουκ».

Ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχει το ΚΚΕ. Νέο cd single ετοιμάζει ο Στ. Γονίδης.

Συγκριτικά με τον καπετάνιο του «Τιτανικού» πολύ καλά τα πηγαίνει η Κεραμέως στην Παιδεία. Πολύ καλύτερα.

Το κακό δεν είναι που ορισμένοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν υφίσταται κορονοϊός. Το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί… ψηφίζουν.

Ο Ερντογάν απειλεί με απόβαση στη Ρόδο και κάποιοι εδώ φωνάζουν ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε όπλα γιατί… θυμώνουν στην Τουρκία.

Ισχυρό πλήγμα για τον πολιτισμό: Έβαλαν λουκέτο στο «Nammos» της Μυκόνου. Τι άλλο μένει να δούμε; Λογοκρισία στο νέο video clip της Φουρέιρα;

Συγγνώμη, αλλά αν είχαν αυτά τα μυαλά το 1821, οι Τούρκοι δεν θα είχαν φύγει ποτέ. Και ο απόγονος του Αλή Πασά θα ήταν… βουλευτής Ιωαννίνων!

Τη διανομή ζεστών γευμάτων στα σχολεία σχεδιάζει η κυβέρνηση. Η χούντα πάλι μοίραζε γάλα. Επιστροφή στο μέλλον.

Καθιερώνεται ο… θεσμός των cheerleaders σε γυμνάσια και λύκεια. Λάθος εποχή πήγαμε σχολείο!

Όταν η πιο… cheerlea­der ήταν η θεολόγος, με φούστα κάτω από το γόνατο και ύφος Κάκιας Παναγιώτου στις ελληνικές ταινίες του ’60.

Θεωρία… συνωμοσίας Νο 465: Με το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα μας βάλουν ένα τσιπάκι για να μας ελέγχουν. Μήπως είχε δίκιο τελικά ο Καμμένος ότι μας… ψεκάζουν;

Κι αφού διάφοροι με γνώσεις… καφενείου έχουν άποψη για την πανδημία, οι επιδημιολόγοι τι πρέπει να κάνουν; Να ανοίξουν sushi bar;

Πέντε στους δέκα άνδρες απάτησαν τη σύζυγό τους στη διάρκεια της καραντίνας. Οι άλλοι πέντε είχαν ξεκινήσει λίγο… νωρίτερα.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ