Όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς είναι η στρατηγική της κυβέρνησης για την πανδημία, ας την εξηγήσει και στον Μητσοτάκη, να μην… αγχώνεται

Όποιος έχει καταλάβει ποια ακριβώς είναι η στρατηγική της κυβέρνησης για την πανδημία, ας την εξηγήσει και στον Μητσοτάκη, να μην… αγχώνεται

Επειδή η κυβέρνηση τηρεί σκληρή στάση ένα­ντι της Τουρκίας, το «Oruc Reis» μπαινοβγαίνει στην υφαλοκρηπίδα. Αν δεν ήταν σκληρή, θα έκοβε βόλτες ανοιχτά στο Αίγιο.

Κι αφού λύθηκε το ζήτημα με τις μάσκες στα σχολεία, ποιο θα είναι το επόμενο θέμα εθνικού διχασμού; Τα αντισηπτικά; Τα γάντια μίας χρήσης;

Συγγνώμη, αλλά όταν σ’ ένα κόμμα μαζεύεις Πολάκη, Μπίστη, Τζάκρη, Παπαχριστόπουλο, δεν φτιάχνεις προοδευτική παράταξη, αλλά… θίασο – με σοβαρή προοπτική να γίνει τσίρκο.

Το ότι τουρκικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Τσίπρα δεν είναι απαραίτητα υπέρ των τουρκικών ΜΜΕ. Μπορεί απλά να είναι σε… βάρος του Τσίπρα.

Είναι δυνατόν ο Μητσοτάκης να ασκεί εξωτερική πολιτική χωρίς να λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τη γνώμη του Βελόπουλου; Απαράδεκτο. Και εξωφρενικό.

Σάλος μετά τη δήλωση του συμβούλου του πρωθυπουργού ότι το «Oruc Reis» έχει κάνει έρευνες. Και δηλαδή τι νομίζαμε ότι έκανε τόσο καιρό; Μάζευε φύκια; Έριχνε καθετή για συναγρίδες;

Όλο αυτό το μπες-βγες του «Oruc Reis» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ούτε τρόλεϊ στη γραμμή Κολιάτσου – Παγκράτι.

Μπίστης κατά Κοτζιά, Πολάκης εναντίον Τσακαλώτου, Καρανίκας κατά Καββαδία, Λάμπρου κατά Καρανίκα. Στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται χαμός κι ο Τσίπρας… δοκιμάζει αντηλιακά.

Η Μέρκελ πιέζει τον Μητσοτάκη να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του Ερντογάν. Κι ο πρέσβης της στην Αθήνα υμνεί τον… Αλή Πασά. Οι Γερμανοί ξανάρχονται…

Αν κατάλαβα καλά, ο Διακόπουλος παραιτήθηκε όχι γιατί αποκάλυψε πως το «Oruc Reis» έκανε έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, αλλά διότι το είπε δημόσια.

Ο Κοτζιάς, που εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, κατηγορεί όλους τους άλλους ως ενδοτικούς. Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή. Πέραν των άλλων σε γλιτώνει κι από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

Το ότι ύστερα από εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια κρούσματα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι κορονοϊός δεν υπάρχει, δεν είναι θέμα λοιμωξιολόγων, αλλά ψυχιάτρων.

Δηλαδή, συσκέφθηκε η Φώφη με Κεγκέρογλου και Σκανδαλίδη και διαπίστωσαν ότι η κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική στα ελληνοτουρκικά; Ε, τότε, είναι σοβαρά τα πράγματα.

«Η Τουρκία θέλει σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα», δηλώνει ο υπ. Άμυνας Ακάρ. Τώρα εξηγείται. Το «Oruc Reis» κόβει βόλτες στο Αιγαίο για… λόγους αβροφροσύνης.

Είδα φωτό του Τσίπρα από τις διακοπές με καρό μαγιό και γαλάζια σανδάλια. Από τα Lidl κατευθείαν στην παραλία!

Μετά το άρθρο της Τζάκρη για την ΑΟΖ τι να περιμένουμε; Ανάλυση του Πολάκη για τις… νέες τάσεις της μόδας Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021.

Την ίδια στιγμή, με ενδιαφέρον αναμένεται η μελέτη της Ελ. Φουρέιρα για τον τρόπο αναπαραγωγής των πιθήκων της Μαδαγασκάρης.

Το πρωί ο Βελόπουλος κάνει πόλεμο με την Τουρκία, το βράδυ πουλάει κρέμες και μασαζοκορσέδες. Ο πρώτος υποστράτηγος… πλασιέ.

Η αλήθεια είναι ότι από όπου πέρασαν Κοτζιάς, Ραγκούσης, Μπίστης, Τζάκρη κ.λπ. άφησαν πίσω τους καμένη γη. Κάπως σαν τη βόμβα στη Χιροσίμα.

Γιατί μας κάνει εντύπωση ότι υφυπουργός του Καμμένου πιστεύει ότι το εμβόλιο θα έχει μέσα μικροτσίπ; Ο ίδιος ο Καμμένος νόμιζε ότι μας ψεκάζουν.

Ένα νέο… ΕΑΜ(!) οραματίζεται η Κατ. Ακριβοπούλου. Μπουφάν να πάρει. Βάζει κρύο τις νύχτες στο… βουνό!

Στο ΚΚΕ, πάλι, πιστεύουν ότι για την επιθετικότητα της Τουρκίας φταίνε η κυβέρνηση, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ. Γιατί εξαιρούν τη UNICEF, τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα», το «Big Brother»;

Φέτος ο Τσίπρας… ανακάλυψε τον Θεό, του χρόνου θα ασπαστεί τον καπιταλισμό και το 2022 θα πουλάει νανογιλέκα παρέα με τον Άδωνι.

Προαιρετικό θα είναι το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Όσοι αρνηθούν προληπτικά θα τους κάνουν… τεστ νοημοσύνης.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ