Μ. Κουρής: Με τα κρούσματα να αυξάνουν και τους υπερήλικες να είναι απροστάτευτοι – Στο… απόσπασμα τα νοικοκυριά και η οικονομία!

Μ. Κουρής: Με τα κρούσματα να αυξάνουν και τους υπερήλικες να είναι απροστάτευτοι – Στο… απόσπασμα τα νοικοκυριά και η οικονομία!

ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
Του Μάκη Κουρή


Καλή σας Κυριακή. Ο Αύγουστος μας αποχαιρετάει, την τελευταία βδομάδα ζει, σε ένα καλοκαίρι όπου μετά φόβου Θεού κυκλοφορείς, από τη στιγμή που ο κορονοϊός καιροφυλακτεί παντού και το εμβόλιο – αντίπαλος του ιού δεν έχει μέχρι στιγμής ανακαλυφθεί. Με τα κρούσματα να αυξάνουν και τους υπερήλικες να είναι απροστάτευτοι. Με την οικονομία να ζει τις χειρότερες καταστάσεις. Και τους γονείς να ανησυχούν, με το άνοιγμα των σχολείων να πλησιάζει, για το πώς θα προστατευθούν τα παιδιά τους.

Στο… απόσπασμα τα νοικοκυριά!

Δυστυχώς είναι η αλήθεια… Το επισημαίνει η ίδια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: «Ένας από τους κινδύνους για την οικονομία είναι η βιωσιμότητα του χρέους των νοικοκυριών. Η προσωρινή ανακούφιση από την εξόφληση των χρεών θα μπορούσε να μετριάσει το πρόβλημα, αλλά μόνο βραχυπρόθεσμα»!
Που σημαίνει ότι τα νοικοκυριά θα πρέπει να προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα: Ό,τι έχουν και δεν έχουν θα τα πάρουν οι Τράπεζες. Και οι τραγωδίες και τα δράματα δεν θα έχουν τελειωμό…

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: pixabay


Σχολιάστε εδώ