Τσακαλώτος υπέρ Δένδια

Τσακαλώτος υπέρ Δένδια

-Ανάλεκτα-


Σε παρέμβασή τους, οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ, των οποίων ηγείται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στηρίζουν έμμεσα τη συμφωνία με την Αίγυπτο για τμηματική οριοθέτηση της ΑΟΖ. Αφήνουν αιχμές για την αντιπολιτευτική στάση που κρατούν αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Με ανησυχία βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευτυχώς όχι πολλούς, αλλά αρκετούς, αγαπητούς φίλους και φίλες να δανείζονται στο όνομα της αριστερής αντιπολίτευσης χλαμύδες, ακόντια και περικεφαλαίες που περίσσεψαν από την περίοδο των συλλαλητηρίων για το μακεδονικό. Ας σκεφθούν ότι παρόμοιες αντιδράσεις τις υποκινεί το ακροδεξιό μπλοκ του Σαμαρά, του Βελόπουλου και των θυλάκων της Χρυσής Αυγής».

Τέλος, σημειώνουν ότι η συμφωνία μπορεί να αποτελέσει πιλότο για συνολική διευθέτηση των διαφορών με την Τουρκία. Κάποιος με λαϊκίστικη διάθεση θα μπορούσε να πει Τσακαλώτος υπέρ Δένδια.

Οι επόμενοι μήνες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο κόμμα. Απορία: Όλα αυτά γιατί κ. Τσακαλώτο δεν τα λέγατε στον Τσίπρα όταν ήσασταν κυβέρνηση;

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ