Eπιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: Προσοχή σε ό,τι αποφασιστεί

Eπιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: Προσοχή σε ό,τι αποφασιστεί

Παρά την έξαρση της πανδημίας, δεν έχουν σταματήσει οι φωνές και οι εισηγήσεις στη Σούπερ Λίγκα για έναρξη της σεζόν με κόσμο στις εξέδρες.

Μάλιστα από καιρού εις καιρόν αποκαλύπτονται σχέδια που έχουν κατατεθεί στην αθλητική ηγεσία του τόπου προκειμένου τον Σεπτέμβριο να υπάρχει η δυνατότητα, έστω και σε περιορισμένο αριθμό και με τις δέουσες προφυλάξεις, να μπορούν οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη ομάδα και τα ινδάλματά τους.

Ποιος δεν θέλει ένα γεμάτο ή, έστω, ένα γήπεδο με λίγο κόσμο, που όμως θα πάλλεται από ενθουσιασμό και ζωντάνια στην εξέδρα; Όλοι μας και πιο πολύ οι ίδιες οι ομάδες, που προσβλέπουν και κάποιες μάλιστα στηρίζονται στα έσοδα από τα εισιτήρια. Κακά τα ψέματα, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κάθε ευρώ είναι σημαντικό και τυχόν απώλειά του κοστίζει στους διοικούντες.

Καλά και άγια όλα αυτά, όμως, για να το πιάσουμε κι από την άλλη πλευρά, ποιος δεν θέλει την υγεία του; Ποιος, ελαφρά τη καρδία, επιθυμεί να ρισκάρει όχι μόνο τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και των γύρω του; Μπορούν, άραγε, οι ΠΑΕ να εγγυηθούν πως τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά και ότι δεν πρόκειται να διατρέξει κίνδυνος από τον μερικό έστω συγχρωτισμό;

Προκαλεί θλίψη η άδεια εξέδρα. Αλλά μεγαλύτερος πόνος και οδυρμός από μια χαμένη ζωή δεν υπάρχει. Συνεπώς, περίσκεψη και μεγάλη προσοχή σε ό,τι κι αν αποφασιστεί.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ