Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις τουρκικές προκλήσεις με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα… Και με… τάματα στον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης!

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις τουρκικές προκλήσεις με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα… Και με… τάματα στον Άγιο Εφραίμ της Νέας Μάκρης!

Σιγά τις προκλήσεις δηλαδή! Κάτι μέρες κόβει βόλτες το «Oruc Reis» μεταξύ Ρόδου και Κρήτης, αλλά ούτε που τόλμησε να πιάσει λιμάνι.

Να κατέβει με την άνεσή του ο καπετάνιος να πιει έναν freddo, να φάει μια χωριάτικη. Να του περάσει και το jet lag.

Όσοι φωνάζουν γιατί δεν βυθίσαμε ακόμη το «Oruc Reis», μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι πρώτες βόμβες θα καταγγέλλουν τον Μητσοτάκη ότι μας πάει σε πόλεμο με την Τουρκία.

(Στο μεταξύ, θα έχουν φτάσει τρέχοντας ως τη Λισαβόνα. Μπας και γλιτώσουν…)

Πανδημία, lockdown, κρίση στον τουρισμό, Ερντογάν, θεομηνία… Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούγονται είναι που… ξυπνάει το ηφαίστειο της Σαντορίνης;

Ενοχλήθηκαν ορισμένοι που Αρχηγός ΓΕΕΘΑ πήγε με στρατιωτική στολή στο Μαξίμου. Παλιότερα ο Καμμένος πήγαινε έτσι για πικνίκ.

Θα ‘χει φτάσει το «Oruc Reis» στο Σούνιο και ο Δένδιας θα λέει ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε τετελεσμένα. Να ρίξει και άγκυρα στο Πασαλιμάνι.

Διεθνολόγος υποστηρίζει ότι κατά… βάθος ο Ερντογάν δεν θέλει πόλεμο με την Ελλάδα. Απλά πουλάει τσαμπουκά για να… περνάει η ώρα.

(Δεν έχει και τίποτα καλό να δει στην τηλεόραση…)

Ανικανότητα κυβέρνησης και κρατικού μηχανισμού καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους οκτώ νεκρούς της Εύβοιας. Για τους 24 της Μάνδρας έφταιξε που είχε… βρέξει πολύ.

Για να λέει ο Κοτζιάς ότι η συμφωνία με την Αίγυπτο συνιστά εθνική υποχώρηση, έτσι θα είναι. Ξέρει καλά και από συμβιβασμούς και από… υποχωρήσεις.

Λιτανείες χωρίς συνωστισμό αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος. Και οι πιστοί θα ακολουθούν μέσω… Skype και Tik Tok;

«Υγειονομική βόμβα», λένε, τρόλεϊ, μετρό και λεωφορεία στην Αθήνα. Και τι προτείνουν εναλλακτικά; Πατήσια – Παγκράτι με αραμπά; Σύνταγμα – Πειραιά με κανό;

(Με ενδιάμεση στάση Καλλιθέα – Μοσχάτο για rafting;)

Στο Τόκιο ματαίωσαν ολόκληρους Ολυμπιακούς Αγώνες και στη Θεσσαλονίκη φωνάζουν επειδή δεν θα γίνει η… ΔΕΘ!

Μεσάνυχτα κλείνουν πλέον μπαρ και κέντρα στη Μύκονο. Δηλαδή την ώρα ακριβώς που… ανοίγουν.

Στη Θεσσαλονίκη τα μπουζούκια θα ξεκινούν μέρα μεσημέρι. Πας να ακούσεις Καρρά η Βέρτη και αντί για Chivas θα παραγγέλνεις… σπαλομπριζόλα.

Στο τσακ κρατήθηκε ο Βελόπουλος να μην ξεκινήσει νύχτα με πιρόγα να πάει να βουλιάξει το «Oruc Reis».

Με βεγγαλικά που του είχαν μείνει από την Ανάσταση.

Είχε κλείσει και κάτι εκπομπές στο Αχλαδόκαμπος TV, να πουλήσει κηραλοιφές και σώβρακα στο telemarketing.

Πάνω από 200 τα κρούσματα κάθε μέρα, αλλά οι Έλληνες συνεχίζουν απτόητοι τα πάρτι και τους γάμους. Άμα ο άλλος δεν θέλει να σωθεί, μη… σώσει να σωθεί.

Άκου, λιτανείες χωρίς κόσμο! Σαν να λέμε μπουζούκια χωρίς λουλούδια, χωριάτικη χωρίς φέτα. Βαρδινογιάννης χωρίς κότερο.

Στις 25 Αυγούστου το ματς του ΠΑΟΚ με την τουρκική Μπεσίκτας. Βλέπω τους Παοκτζήδες να πηγαίνουν Τούμπα με… αντιτορπιλικά.

Στο μεταξύ ο Κοτζιάς κατηγορεί τους «53» του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν κάνουν και τόσο σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Τι έγινε; Κάνει τα ρεπό του Πολάκη;

Τέλος δεν έχουν τα βάσανα των κατοίκων της Εύβοιας. Μετά τη θεομηνία (τους) πήγε κι ο Κουτσούμπας.

Δηλαδή, ως αρμόδιος για το εμπόριο, ο Άδωνης θα πηγαίνει στο εξής στις λαϊκές να τσεκάρει αν ανέβηκαν οι τιμές στα μπρόκολα και τις μελιτζάνες;

Δεν ξέρω αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, αλλά ότι… κλείνει σπίτια είναι σίγουρο.

«Έφυγε» ο Ντ. Χριστιανόπουλος και έμεινε να εκπροσωπεί τη Θεσσαλονίκη η Νοτοπούλου.

Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, φταίνε οι άλλοι που είναι μαύροι.

Στον Πηνειό ζούσαν κάποτε ελέφαντες και ιπποπόταμοι. Μετά ήρθαν τα… μουλάρια και τους έδιωξαν.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ