Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση – Οι καπνοί «έπνιξαν» την Αθήνα – Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση – Οι καπνοί «έπνιξαν» την Αθήνα – Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα στις 6:45 το πρωί σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής, επί της οδού Σωρού, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος του 13ου χιλιομέτρου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση και έχει επεκταθεί σε όλο το κτίριο, ενώ λόγω των πλαστικών που καίγονται έχει καλυφθεί με πυκνό μαύρο καπνό ο ουρανός της Αττικής. Μάλιστα, η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συμβουλεύει τους κατοίκους της περιοχής να αποφεύγουν την έκθεσή τους στον καπνό. Να έχουν κλειστά παράθυρα και πόρτες και όσοι παρουσιάσουν αναπνευστικά προβλήματα να επικοινωνήσουν με το γιατρό τους.

Την ίδια ώρα, για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς Αθήνα έχει διακοπεί από την Τροχαία η κυκλοφορία στη γέφυρα Λυκόβρυσης και προς Λαμία στη γέφυρα Τατοϊου. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος των διοδίων της Αττικής Οδού, προκειμένου να εκτρέπονται όλα τα οχήματα προς την Αττική Οδό. Σημειώνεται ότι τα διόδια στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο είναι ανοιχτά με ελεύθερη διέλευση. Επιπλέον, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα στην έξοδο προς Λαμία.

Πηγή: newpost


Σχολιάστε εδώ