Αποκλειστικό: Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, αλλά δεν το λέει πουθενά για να μην το μάθουν κι άλλοι!

Αποκλειστικό: Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, αλλά δεν το λέει πουθενά για να μην το μάθουν κι άλλοι!

Φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι βιαστήκαμε να κλείσουμε συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ και υπάρχει κίνδυνος να… θυμώσει ο Ερντογάν!

Προβληματισμός και στο ΚΙΝΑΛ. Δηλαδή, συσκέφθηκαν Φώφη και Κε­γκέρογλου και διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά;

Έτσι είναι. Κάθε ανασχηματισμός που σέβεται τον εαυτό του ξεκινάει ως σαπουνόπερα και καταλήγει… κωμειδύλλιο.

Στο ΚΚΕ πάλι ανησυχούν ότι η συμφωνία με την Αίγυπτο έχει την έ­γκριση ΝΑΤΟ και ΕΕ. Ενώ ποιον έπρεπε να ρωτήσουμε; Τη Unicef; Τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»; Τον Μέσι;

Σε πλήρη εγρήγορση στην κυβέρνηση για την πανδημία. Παραλία, beach bar, ταβέρνα και πάλι από την αρχή.

Κάνει κριτική και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές! Όταν ο Τσίπρας έκανε ανασχηματισμό για να βάλει… υπουργό την Παπακώστα και υφυπουργό τον Χαϊκάλη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητούν τις οικονομικές θέσεις του νομπελίστα Πισσαρίδη και είχαν βάλει υπουργό Οικονομικών τον… μπαρίστα Βαρουφάκη.

Σιγά τον Πισσαρίδη, δηλαδή! Ένα απλό Νό­μπελ Οικονομικών έχει πάρει. Δεν είναι δα και το πρώτο βραβείο στη Eurovision.

«Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό», επισημαίνουν οι επιστήμονες. Σιγά το δύσκολο. Εδώ μάθαμε να ζούμε πρώτα με τον Πολάκη, τώρα με τον Άδωνη.

Αν τυχόν πουν στην Τουλουπάκη στον καφέ «μεγάλη πόρτα θα διαβείς», δεν θα εννοούν αυτήν του Μεγάρου Μουσικής.

Ο Τσακαλώτος δεν κατανοεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετατραπεί σε Κε­ντροαριστερά. Πολύ περισσότερα θα έβγαζε ως… sushi bar!

«Χρειαζόμαστε ένα κόμμα συλλογικό διανοούμενο, αγκυρωμένο στην κοινωνική υποκειμενικότητα», λέει. Το οσομπούκο να ’χει και σχοινόπρασο ή μόνο κρόκο Κοζάνης;

Σταθερά πάνω από 1.000 οι νεκροί στις ΗΠΑ καθημερινά από την πανδημία, αλλά ο Τραμπ τον… χαβά του: «Ο ιός, όπου να ‘ναι, θα εξαφανιστεί». Η βλακεία με τίποτα!

Ο Πολάκης την «πέφτει» στον Τσακαλώτο γιατί ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε Μνημόνιο, ιδιωτικοποίησε λιμάνια, αεροδρόμια κ.ά. Ως γνωστόν…

…εκείνη την περίοδο ο Τσίπρας διάβαζε για τις Πανελλήνιες!

«Εργαλείο του… διαβόλου η μάσκα για την πανδημία», λέει ο Αμβρόσιος. Άλλη μια απόδειξη ότι το Alzheimer δεν κάνει διακρίσεις σε επαγγέλματα.

Το Αιγαίο έχει «κλείσει», στον Έβρο χτίζουν νέο, μεγαλύτερο φράχτη. Πάει, ξενοίκιαστα θα μείνουν τα διαμερίσματα του Παπαδημούλη.

Σύμφωνα με τον Βαρουφάκη, είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει ο καπιταλισμός. Από τα… γέλια, αν συνεχίσει να διαβάζει τις απόψεις του!

Αν κάποια στιγμή πάψει να είναι υπουργός ο Μηταράκης, μπορεί άνετα να ανοίξει… γραφείο εξυπηρέτησης παράνομων μεταναστών. Με τέτοια προϋπηρεσία.

Ο Κοτζιάς, που έβαλε την υπογραφή του στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, κατηγορεί όλους τους άλλους ως ενδοτικούς και υποταγμένους.

Ο καβγάς κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τα αναδρομικά ήταν για το ποιος εξαπάτησε καλύτερα τους συνταξιούχους;

Τόση φασαρία για την προσχώρηση κάποιου… Σκούρτη από το ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όταν ο Τάκης ο Στραβοπόδης πήρε μεταγραφή από τον ΑΟ Θήβας στον Αστέρα Κάτω Αετομηλίτσας.

Άσχετο: Λέει πουθενά η Ιστορία ότι μετά τη Μάχη των Θερμοπυλών ο Εφιάλτης έκανε beach party;

Όσοι προσβληθούν από τον κορονοϊό, μπορεί στο μέλλον να παρουσιάσουν ψυχικές διαταραχές. Σκέψου, Παύλο (Πολάκη), όσοι είναι εκ των προτέρων διαταραγμένοι.

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις τραυματίες από σύγκρουση ταχύπλοων. Με το καλό και ναυάγιο με τρίκυκλο!

Έχουν δίκιο στον ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή και αίσχος του Μητσοτάκη να πάει τριήμερο στο πατρικό του στα Χανιά. Το σωστό θα ήταν…

…να δανειστεί το κότερο καμιάς φίλης του από τους εφοπλιστές και να φύγει κρουαζιέρα στο Ιόνιο.

Έντυπη έκδοση ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ