Αποκάλυψη: Με τουρκικές φόρμες οι στρατιωτικοί μας στους ελέγχους για κορονοϊό στις πύλες εισόδου!

Αποκάλυψη: Με τουρκικές φόρμες οι στρατιωτικοί μας στους ελέγχους για κορονοϊό στις πύλες εισόδου!

Στην Ελλάδα δεν μπορούσαν να παραχθούν; Τόσο ανίκανοι είμαστε;

-Κατασκευάσθηκαν στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούνιο, την ώρα που ο Ερντογάν απειλούσε με πόλεμο

Είναι από τα απίστευτα, από εκείνα που δεν τα χωράει ο νους, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και ούτε χιλιοστό δεν μπορεί να διαψευστεί.

Την ώρα που ο τούρκος Πρόεδρος απειλεί να εισβάλει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, αμφισβητεί την κυριαρχία μας και βγάζει στο Αιγαίο τα αντιτορπιλικά του, εμείς σπεύδουμε να τον ενισχύσουμε οικονομικά, και μάλιστα όταν η τουρκική οικονομία καταρρέει, αγοράζοντας τουρκικές θερμικές φόρμες.

Ποιος θα το πίστευε ότι, την ώρα που ο Σουλτάνος έκανε τζαμί την Αγία Σοφία, εμείς θα παραγγέλναμε σε τουρκική εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη χιλιάδες θερμικές φόρμες, τις οποίες πρέπει να φοράνε οι ελεγκτές (μεταξύ των οποίων και στρατιωτικοί) στις πύλες εισόδου και εξόδου (νησιά και ηπειρωτικούς σταθμούς) για να ελέγχουν αν οι επιβάτες είναι φορείς του κορονοϊού. Λες και καμία από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να φτιάξει τέτοιες φόρμες.

Αυτές οι θερμικές φόρμες που φοράνε οι ελεγκτές στα αεροδρόμιά μας παράγονται στην Κωνσταντινούπολη, όπως προκύπτει από την ετικέτα που είναι επικολλημένη σε κάθε σακούλα, όπου αναγράφεται «CERRAHΙ ΟΝLUK» (προφανώς, η ονομασία της φόρμας). Και η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η ΡROCLEANSET από τη MENA GRUP, με έδρα την PENDIK / ISTANBUL.

Το εν λόγω υλικό παρήχθη τον Ιούνιο του 2020 (πριν από δύο μήνες!) και η δραστικότητά του λήγει τον Μάιο του 2023.

Να σημειωθεί ότι στην ομάδα ελεγκτών του κάθε αεροδρομίου μετέχουν ιατροί του ΕΟΔΥ, στρατιωτικοί και εκπρόσωποι ελεγκτικών υπηρεσιών, αυτές δε οι θερμικές φόρμες είναι ουσιαστικά μίας χρήσης λόγω της θερμοκρασίας και του ιδρώτα που προκαλούν.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ