Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τίποτα δεν χαρίζεται…

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τίποτα δεν χαρίζεται…

«Το να προσπαθήσεις να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, είναι δυστυχία. Είμαι αληθινή, είμαι ο εαυτός μου, δεν έχω δείξει κάτι άλλο, όποιος με γνωρίζει ξέρει τι λέω, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ οθόνης και πραγματικότητας. Η ταύτιση θα επιτευχθεί μέσω της αλήθειας, διότι αυτό είναι που λείπει από την καθημερινότητα. Η γυμνή αλήθεια. Οι άνθρωποι φοβούνται να είναι ο εαυτός τους και προτιμούν να χτίζουν ένα άλλο προσωπείο στο Instagram, για παράδειγμα. Όσοι όμως τολμούν να είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς δικαιώνονται τελικά.
Πιστεύω ότι αν θέλεις κάτι πολύ, αν το αγαπάς ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σου, τότε θα το πετύχεις. Σαφώς και είναι μια μεγάλη πρόκληση το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια, δεν είχα ξαναβγεί στην τηλεόραση. Τώρα αυτό το μέσο έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου, το μεγάλο όνειρό μου.
Μεγάλωσα σε μια οικογένεια στην οποία δούλευαν όλοι μέρα-νύχτα. Έχω δει πώς βγαίνει το μεροκάματο, πώς έρχεται το φαγητό στο τραπέζι σε ένα σπίτι, μου εξηγούσαν πάντα ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Έτσι εκτίμησα τον κόπο. Από τα δέκα μου χρόνια τους βοηθούσα κι εγώ τους γονείς μου και μου άρεσε να τους παρατηρώ στη δουλειά και να βγάζω στο τέλος το χαρτζιλίκι μου. Πλέον ξέρω ότι αν δουλέψεις πάρα πολύ κάτι θα κερδίσεις».

Υπογραφή: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρουσιάστρια του Alpha

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ