Κυνηγητό Δράκου – Παίξτε αυτόν τον online κουλοχέρη στο QuickWin

Το Κυνηγητό Δράκου είναι ο πρώτος κουλοχέρης τζάκποτ του Quickspin. Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 και έγινε γρήγορα δημοφιλές μεταξύ των παικτών στο QuickWin.

Το παιχνίδι άξιζε πραγματικά την αναμονή καθώς περιέχει τουλάχιστον 4 τζάκποτ, ένα από τα οποία είναι προοδευτικό.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα, το Κυνηγητό Δράκου έχει ένα ασιατικό θέμα και αποστολή σας είναι να βρείτε τον πανίσχυρο δράκο που κυβερνά τους κυλίνδρους.

Σε αυτό το άρθρο, ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο λειτουργίας του κουλοχέρη. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι κάνει το παιχνίδι να ξεχωρίζει.

Το Κάστρο του Δράκου ως διάταξη

Το κόκκινο και το χρυσό είναι τα πιο συχνά συσχετισμένα ασιατικά χρώματα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά είναι τα δύο κύρια χρώματα που χρησιμοποιούνται στο Κυνηγητό Δράκου.

Στο βάθος αναπαύεται ένας χρυσός δράκος που φυλάει τα μαργαριτάρια του.

Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και πολύ καλοδουλεμένα και όλο το παιχνίδι πλαισιώνεται από μια ευχάριστη μουσική υπόκρουση που συνιστούμε ανεπιφύλακτα να την ενεργοποιείτε όταν παίζετε στο QuickWin.

Φυσικά, αυτός ο κουλοχέρης τζάκποτ έχει δημιουργηθεί για να τρέχει και σε άλλες συσκευές εκτός από τον υπολογιστή.

Επομένως, λειτουργεί εξίσου καλά στο κινητό τηλέφωνο και το tablet, όπως ακριβώς και στον υπολογιστή.

Ένας κουλοχέρης με χρυσά σύμβολα

Όπως συμβαίνει συνήθως με τους κουλοχέρηδες, τα σύμβολα που έχουν χαμηλότερη αξία αποτελούνται από τις αξίες των κλασικών τραπουλόχαρτων 10, J, Q, K και A.

Όταν πρόκειται για σύμβολα υψηλότερης αξίας, αυτά είναι οι ράβδοι χρυσού, τα κύμβαλα, οι βάτραχοι και οι χρυσοί δράκοι.

Επιπλέον, υπάρχει ένα φλεγόμενο σύμβολο wild και ένα σύμβολο μπόνους στη μορφή του Γκονγκόνγκ. Αυτό είναι και το σύμβολο μπόνους που ενεργοποιεί τις δωρεάν περιστροφές.

Το πιο επιθυμητό σύμβολο είναι ο χρυσός δράκος, ο οποίος ανάλογα με το αν καταφέρετε να πάρετε 3, 4 ή 5 από αυτά στον πίνακα πληρώνει 2.5, 12.5 ή 50 φορές το στοίχημα αντίστοιχα.

Πώς να κερδίσετε το Τζάκποτ στο QuickWin

Για να έχετε μια ευκαιρία στο τζάκποτ, πρέπει να συλλέξετε σύμβολα με μαργαριτάρια δράκου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τα σύμβολα συγκεντρώνονται σε ένα μέτρο που βρίσκεται πάνω από τους κυλίνδρους στον χώρο παιχνιδιού. Όσο υψηλότερα είναι τα στοιχήματα που κάνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε το μεγαλύτερο τζάκποτ.

Ανάλογα με το πόσα σύμβολα με μαργαριτάρια δράκου συλλέγετε, μπορείτε να κερδίσετε διάφορα τζάκποτ:

  • Μίνι τζάκποτ – 4 έως 7 σύμβολα. Αξίας 8 φορές το ποντάρισμά σας.
  • Μικρό τζάκποτ – 8 έως 11 σύμβολα. Αξίας 28 φορές το ποντάρισμά σας.
  • Μεγάλο τζάκποτ – 12 έως 14 σύμβολα. Αξίας 138 φορές το ποντάρισμά σας.
  • Μεγαλειώδες τζάκποτ – 15 σύμβολα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα κερδίσετε ένα προοδευτικό τζάκποτ.

Η διαφορά μεταξύ ενός σταθερού και ενός προοδευτικού τζάκποτ είναι ότι το προοδευτικό τζάκποτ είναι μεταβαλλόμενο.

Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχήματα που τοποθετούνται στο παιχνίδι θα συμβάλλουν στο προοδευτικό τζάκποτ που υπάρχει και θα αυξάνεται σταθερά.

Ένα προοδευτικό τζάκποτ δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετά μεγάλο, καθώς δεν έχει ανώτατο όριο. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται για όσο δεν έχει πληρωθεί.

Όταν ενεργοποιηθεί, θα ξεκινήσει από την αρχή σε ένα συγκεκριμένο βασικό επίπεδο και από εκεί θα συνεχίσει να ανεβαίνει ξανά καθώς παίζεται ο κουλοχέρης.

Το Quickspin προσφέρει πολλά

Όταν η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει έναν κουλοχέρη με τζάκποτ, οι προσδοκίες ήταν υψηλές.

Το να έχεις τόσο υψηλές προσδοκίες μπορεί να είναι ένα βάρος, αν, για παράδειγμα, η έμπνευση αρχίσει να μειώνεται. Εδώ, όμως, δεν υπάρχουν σημάδια έλλειψης έμπνευσης.

Είναι σαφές για εμάς ότι το Quickspin έχει ξεπεράσει αυτές τις προσδοκίες καθώς κατάφερε για άλλη μια φορά να προσφέρει έναν εξαιρετικό κουλοχέρη τζάκποτ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια καλά δεμένη ομάδα που δημιούργησε το Κυνηγητό Δράκου, καθώς τα πάντα σε αυτόν τον κουλοχέρη ταιριάζουν τέλεια.

Τα πάντα, από τα γραφικά μέχρι τη διάταξη, το παιχνίδι και τα σύμβολά του είναι καλά μελετημένα και δεν βλέπουμε κανένα λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι στο QuickWin.

Δεδομένης της μεγάλης γκάμα χαρακτηριστικών που προσφέρει το Κυνηγητό Δράκου, αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα αρέσει σε μια μεγάλη ποικιλία παικτών.

Το παιχνίδι είναι πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό και ελπίζουμε να δούμε περισσότερα παιχνίδια από το Quickspin με το ίδιο στυλ στο μέλλον.


Σχολιάστε εδώ