Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Πούτιν για τα ελληνοτουρκικά… Περισσότερη κατανόηση θα έβρισκε αν έπαιρνε κατευθείαν τον… Ερντογάν!

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Πούτιν για τα ελληνοτουρκικά… Περισσότερη κατανόηση θα έβρισκε αν έπαιρνε κατευθείαν τον… Ερντογάν!

Σε κατάσταση επιφυλακής οι Ένοπλες Δυνάμεις. Γυαλίζει τα όπλα του παππού του ο Άδωνης.

Για την περίπτωση που… παραστεί ανάγκη να μπει νικητής στη Βασιλεύουσα. Παρέα με τον Μπογδάνο.

Στο «τσακ» γλίτωσαν την πανωλεθρία οι… βρωμο-Τουρκοι. Έκαναν πίσω, πάνω που σήκωνε πανιά στο φουσκωτό ο Βορίδης για να μπουκάρει στο λιμάνι της Σμύρνης.

Και στην κεντρική πλατεία να υψώσει τη σημαία της ΑΕΚ!

Εκτός από τη συνά­ντηση με τον Μητσοτάκη, ο Τσίπρας ζητάει Συμβούλιο Αρχηγών, έκτακτη Σύνοδο της Βουλής, συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ. Για το… «X-Factor» δεν είπε κάτι. Ούτε καν για το «Big Brother».

Ο Βαρουφάκης ζητάει από την κυβέρνηση να μην κάνει κάτι με την Τουρκία που θα θυμώσει τον Ερντογάν. Κοινώς να κάνει την… πάπια!

Δένδιας και Μενδώνη φτιάχνουν επιτροπή που θα καταθέσει προτάσεις για την προστασία της Αγίας Σοφίας. Γιατί τόση βιασύνη; Αργεί ακόμη να φτάσει στο Σύνταγμα ο Ερντογάν.

Ναι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να συγκαλύψει τις ευθύνες για το Μάτι είναι ψέμα και συκοφαντία. Ότι δεν προσπάθησε είναι σύ­ντομο ανέκδοτο.

Μέχρι να τελειώσει η διερεύνηση της υπόθεσης, βλέπω τη Γεροβασίλη να στέλνει εξώδικα μέχρι και στις βάρκες της Ραφήνας. Τα πεύκα, τους γλάρους…

Ο Παπαγγελόπουλος πήρε τον δρόμο για το Ειδικό Δικαστήριο και από τον ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για φιάσκο. Τι ήθελαν δηλαδή; Να του περάσουν από τώρα χειροπέδες;

Το ΜέΡΑ25 απείχε από την Προανακριτική διότι –λέει– η συζήτηση εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία. Θα προτιμούσε κάτι σε επιθεώρηση, να δείξει το ταλέντο του ο Γιάνης στο stand up comedy.

Την πιστεύω τη Γεροβασίλη, όταν λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε καμιά παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Επίσης, ο «Τιτανικός» δεν βυθίστηκε, οι Δίδυμοι Πύργοι δεν γκρεμίστηκαν.

Απορία: Σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης οι φαντάροι θα πολεμούν με μάσκες; Θα τηρούν αποστάσεις ενάμισι μέτρου κ.λπ.; Αντί για χειροβομβίδες, θα κουβαλάνε αντισηπτικά;

Συγγνώμη, αλλά αν η δημοκρατία στη χώρα κινδυνεύει επειδή υπάρχει περίπτωση να διωχθεί η Γεροβασίλη, μη σώσει να σωθεί ή… δημοκρατία.

Κι αν με την παραπομπή Παπαγγελόπουλου απειλείται με εκτροπή το πολίτευμα, όχι απλά να εκτραπεί, αλλά να το στείλουμε οικονομικό μετανάστη στο Βέλγιο.

Εύλογη η απορία της Γεροβασίλη: Γιατί όλα αυτά τα ντοκουμέντα βγήκαν δύο χρόνια μετά; Εν μέσω πανδημίας κι αφού… τελείωσε η εκπομπή της Μενεγάκη!

Το σωστό θα ήταν να περιμένουν να τελειώσει ο εμφύλιος στη Συρία και να ξεκινήσει talk show στο Astra TV η Καίτη Γαρμπή.

Ακόμη κι αν χάσει τις εκλογές, ο Τραμπ απειλεί να μη φύγει από τον Λευκό Οίκο. Στην ανάγκη θα τον αγοράσει και θα τον κάνει εμπορικό κέντρο ή fast food.

Θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη αυτό το γραφικό garden party στο Προεδρικό για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας;

Όταν λέει ο Πολάκης ότι την άλλη φορά που θα κυβερνήσουν θα είναι αλλιώς, τι εννοεί; Ότι μπορούν και… χειρότερα;

Το ΚΚΕ πρέπει να είναι το μοναδικό κόμμα στον κόσμο που αγωνίζεται για κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.

Φωνάζει ο Παπαγγελόπουλος ότι του έδωσαν 11 μόλις μέρες να μελετήσει τη δικογραφία. Το σωστό θα ήταν να του δώσουν μία – δύο δεκαετίες για μια… πρώτη ανάγνωση.

Και κατά το 2050 να ξεκινήσει η δίκη.

Διαβεβαιώνουν οι επιστήμονες ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό θα έχει βρεθεί μέχρι το καλοκαίρι. Ποιου χρόνου ακριβώς δεν είναι σίγουροι.

Όποιος θίγει την τιμή της Γεροβασίλη δεν πρέπει να δέχεται μηνύσεις, αλλά να εισπράττει εύρετρα.

Στη Νιγηρία ένοπλοι σκότωσαν 18 άτομα στη διάρκεια γάμου. Και η πεθερά μέσα;

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ