Εντείνεται η διεθνής απομόνωση της Τουρκίας… Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκλεισθεί από τη Eurovision… Τα καλλιστεία «Μις Υφήλιος»

Εντείνεται η διεθνής απομόνωση της Τουρκίας… Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκλεισθεί από τη Eurovision… Τα καλλιστεία «Μις Υφήλιος»

Είναι απορίας άξιο, με τόσο σφοδρές διεθνείς α­ντιδράσεις, πώς και δεν έχει ακόμη καταρρεύσει ο Ερ­ντογάν. Από τα… γέλια!

Με αυστηρές κυρώσεις απειλεί την Άγκυρα η κυβέρνηση. Δηλαδή; Θα σταματήσει να βλέπει τούρκικα σίριαλ ο Δένδιας; Θα βγάλει από τη διατροφή του το ιμάμ ο Κικίλιας;

Αυτό το 24% των Ελλήνων που δεν ανησυχεί με τα ελληνοτουρκικά, τι ακριβώς είναι; Ομογενείς από τη Νότια Αφρική ή μόνιμοι κάτοικοι Ελβετίας;

Άγριος καβγάς κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τα πανηγύρια. Ο λόγος; Ποιος από τους δύο έχει τα πνευματικά δικαιώματα;

Τέσσερις στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ κρίνουν θετικά το έργο της κυβέρνησης. Δεν μπορεί, έργο της διαπλοκής και της ολιγαρχίας θα ’ναι. Πες κάτι βαρύ, σύντροφε Πολάκη!

Γιατί λένε ότι ο Βαρουφάκης έχει διορίσει στο κόμμα συγγενείς και φίλους; Χάθηκαν, δηλαδή, οι κουμπάροι και οι μπατζανάκηδες;

Διακοπές στα Κουφονήσια ο Τσίπρας. Πάνε οι κρουαζιέρες με τα γιοτ πλουσίων κυριών, τα πριβέ ταξίδια στο Παρίσι…Άτιμο πράγμα η αντιπολίτευση.

«Η ανοχή της κοινωνίας έναντι της κυβέρνησης εξαντλείται», διαπιστώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να μην το μάθει η κοινωνία και… εξαντληθεί.

Θέμα χρόνου η επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία. Μένει να αποφασισθεί το πότε ακριβώς, το αν κι εφόσον παρίσταται ανά­γκη και υπό τον όρο ότι θα κριθεί σκόπιμο.

Καβγάς κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τα πανηγύρια. Κυριολεκτικά.

Ο Παππάς με τον Αρτεμίου είχαν κάνει μαζί φα­ντάροι, τον Πετσίτη τον γνώρισε στο tennis club και ο Καλογρίτσας ήταν ομαδάρχης του στους προσκόπους.

Ο Παπαδημούλης έκανε μήνυση γιατί είπαν ότι έβγαλε χρήματα από την πολιτική. Τόσα χρόνια νόμιζε ότι έκανε καριέρα στο modeling; ( Έχουν τον ίδιο ατζέντη με την Τζίτζι Χαντίντ…)

Για να… γλιτώσει από Σκουρλέτη, Παππά, Ρα­γκούση, ο Τσίπρας έφτασε μέχρι τα Κουφονήσια. Πάλι καλά που δεν ζήτησε άσυλο στο Νεπάλ.

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, για αλλαγή. Εκείνοι για το θέμα των Σκοπίων είχαν κάνει beach party στις Πρέσπες. Με σπέσιαλ guest dj τον Κοτζιά.

Αποκάλυψη- σοκ από τον Δ. Κουτσούμπα: «Βιώνουμε μια νέα κρίση του καπιταλισμού». Επίσης, η Ελ. Φουρέιρα είναι κρυφό παιδί της Αλίκης.

Καρπός παράνομου καλοκαιρινού παθιασμένου έρωτα με τον Μίμη Δομάζο.

Είχαμε φοβερό τροχαίο στην επαρχιακή Τρικάλων – Καλαμπάκας, αλλά περιέργως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήγγειλε την κυβέρνηση.

Τι θα πει δεν, έχει καμιά ευθύνη η κυβέρνηση; Ας είχε, κι ας φρόντιζε να μη συμβεί το ατύχημα!

Ο άλλος μπούκαρε στην εφορία με τσεκούρι. Μάλλον είχε δώσει για σέρβις το οπλοπολυβόλο.

Και νέο πλήγμα για τον Βαρουφάκη: Απαγόρευσαν τα λαϊκά πανηγύρια και δεν έχει πού να πάει να… δείξει το ταλέντο του. Χρεοκόπησε και το Cirque du Soleil.

Ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην αρχίσουν τα έργα στο Ελληνικό. Ως αντιπολίτευση κάνει ό,τι μπορεί για να τα μπλοκάρει. Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.

Με 60.000 κρούσματα την ημέρα, στο τέλος οι μόνοι που θα δεν κολλήσουν κορονοϊό στις ΗΠΑ είναι οι φοίνικες στο Μαϊάμι.

Ακούς τον Βελόπουλο να μιλάει στα κανάλια και έχεις την αίσθηση ότι, όπου να ’ναι, ξεκινάει εκστρατεία να απελευθερώσει την Πόλη.

Μετά σκέφτεσαι ότι αργούν ακόμη οι Απόκριες κι αλλάζεις κανάλι.

Διαμαρτύρεται ο Ρότσιλντ για την τουριστική επένδυση στην Κέρκυρα. Του χαλάει τη θέα από τη βίλα.

Μελέτη βρετανών επιστημόνων έδειξε ότι ίσως έχουμε νέο, πιο φονικό κύμα κορονοϊού τον χειμώνα. Ποιες μάσκες; Με… σκάφανδρο δύτη θα κάνουμε Χριστούγεννα.

Κούλουμα με στολή αστροναύτη!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ