Summercinemas: Το πρόγραμμα προβολών για την εβδομάδα 16-22 Ιουλίου 2020

Summercinemas: Το πρόγραμμα προβολών για την εβδομάδα 16-22 Ιουλίου 2020

Τα Summercinemas σας προτείνουν τις παρακάτω κινηματογραφικές  προβολές για την εβδομάδα 16-22 Ιουλίου 2020

Καλοκαίρι χώρις θερινό σινεμά; Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://summercinemas.gr/

Οι Δώδεκα Ένορκοι (Ψηφιακή Επανέκδοση)

“12 Angry Men”
Μία καθηλωτική δικαστική ιστορία, μία κοινωνική αλληγορία για την εφαρμογή της δημοκρατίας στην κοινωνία, με έναν υπέροχο Χένρι Φόντα, στην πρώτη κινηματογραφική δουλειά ενός κορυφαίου Αμερικανού σκηνοθέτη, του Σίντνεϊ Λουμέτ. Η ταινία ξεκινάει στην αίθουσα ενός δικαστηρίου όπου ένα 18χρόνο αγόρι από την Ισπανία καταδικάζεται με θανατική ποινή σε ηλεκτρική καρέκλα για τη δολοφονία του πατέρα του.

 

Παράθυρο στη θάλασσα

“Una ventana al mar”
Αντιμέτωπη με συνταρακτικά νέα σχετικά με την υγεία της, η πενηνταπεντάχρονη Μαρία, αποφασίζει να ταξιδέψει από το Μπιλμπάο στην Ελλάδα, παραβλέποντας τις συμβουλές του γιου της και των γιατρών. Όταν φτάνει στη Νίσυρο, η Μαρία θα βυθιστεί στις κρυμμένες ομορφιές του νησιού, βρίσκοντας γαλήνη αλλά και έναν απροσδόκητο έρωτα. 

 

Pari

“Pari”
Στο κέντρο του «Pari» βρίσκεται η Παρί, μια γυναίκα από το Ιράν που φτάνει μαζί με τον μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα της στην Αθήνα προκειμένου να αναζητήσουν το γιο τους που έχει μετακομίσει στην πόλη δύο χρόνια πριν, αλλά τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

 

Οταν Ανθίζει η Νιότη

“Gli Αnni più Belli”
H ιστορία τεσσάρων φίλων από το 1980 έως σήμερα, διηγείται τις ιστορίες τους από την εφηβεία έως την ενηλικίωση. 40 χρόνια η πλοκή μιας μεγάλης ιστορίας φιλίας, αγάπης, ελπίδες, απογοητεύσεις, με επιτυχίες και αποτυχίες.

 

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους 12o Psarokokalo 2020

“12o Psarokokalo”
Το Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους επιστρέφει από 16 έως 22 Ιουλίου με νέες προτάσεις και ό,τι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει η Ελληνική αλλά και παγκόσμια παραγωγή.

 

Η Νύχτα του Κυνηγού (Ψηφιακή Επανέκδοση)

“The Night of the Hunter”
Η ταινία, όπως και το μυθιστόρημα βασίζονται στην αληθινή ιστορία του εγκληματία Χάρι Πάουερς, που καταδικάστηκε σε απαγχονισμό το 1932 για τη δολοφονία δυο γυναικών και τριών παιδιών. Ένας άνδρας ο Χάρι Πάουελ , κάνει τους άλλους να πιστέψουν ότι είναι ιεροκήρυκας. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα ψυχοπαθή δολοφόνο, ο οποίος προσεγγίζει γυναίκες οι οποίες έχουν χηρέψει αποσκοπώντας στην περιούσια τους. Όταν πια έχει πάρει αυτό που θέλει τις σκοτώνει. 

 

Το Κόλπο του Αιώνα

“El robo del siglo”
Αργεντινή, 2006. Μια συμμορία εισβάλλει σε υποκατάστημα της τράπεζας BancoRioκαι κρατάει 23 ομήρους, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και τα κοσμήματα που κρύβονται στο θησαυροφυλάκιο.

 

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι

“Kaptein Sabeltann og den magiske diamant”
Δύο νεαροί πειρατές στην αναζήτηση ενός χαμένου αδελφού, ενός βαμπίρ με βαριά ηλιακά εγκαύματα, μια βασίλισσας που αλλάζει σχήμα και ένας επιθετικός στρατός πιθήκων. Ο καπετάνιος Μαυροδόντης θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις καθώς αναζητά ένα χαμένο μαγικό διαμάντι.

 

Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς

“Ballad for a Pierced Heart”
Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

 

Οι Μεταφραστές

“Les Traducteurs”
Εννέα μεταφραστές προσλαμβάνονται από έναν εκδότη για να μεταφράσουν το πολυαναμενόμενο τελευταίο βιβλίο μιας τριλογίας με τις καλύτερες πωλήσεις. Κλείνονται σε ένα πολυτελές οίκημα και πληρώνονται αδρά ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία διαρροή. 

 

Φύγαμε

“Onward”
Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε», η νέα ταινία των Disney και Pixar, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

 

Το Κυνήγι του Κλέφτη

“To Catch a Thief”
Ενας αναμορφωμένος κλέφτης κοσμημάτων που πάλαι ποτέ έφερε το ψευδώνυμο «Γάτος» αποσύρεται στη γαλλική Ριβιέρα. 

 

Samurai Cop

“Samurai Cop”
Ο Joe και ο Frank είναι δύο ντετέκτιβ της αστυνομίας που πρέπει να σταματήσουν του ανελέητου Katana, αποστάτη της Yakuza που έχει μαζί του βίαιους και σαδιστές δολοφόνους, που θέλουν να οδηγήσουν το εμπόριο ναρκωτικών στο Λος Άντζελες. Προλογίζουν οι Μάκης Παπασημακόπουλος, Στέλιος Καρακάσης και Αχιλλέας Γαρμπίλας (The Film Pit).

 

Έλα Όπως Eίσαι

“Come As You Are”
Τρεις νέοι με ειδικές ανάγκες πραγματοποιούν ένα παράτολμο road trip στον Καναδά προκειμένου να επισκεφτούν έναν οίκο ανοχής που ειδικεύεται σε πελάτες με σωματικές ιδιαιτερότητες.

 

Made in Italy

“Made in Italy”
Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ (Λίαμ Νίσον) με το γιο του Τζακ (Μάικλ Ρίτσαρντσον). Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.


Σχολιάστε εδώ