Αν. Σαμαράς: Θα μιλήσω για όλους και για όλα στη Βουλή!

Αν. Σαμαράς: Θα μιλήσω για όλους και για όλα στη Βουλή!

Βγήκε στο… βουνό ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στέλνει σαφή μη­νύματα προς όλους τους εμπλεκομένους μέσα από τη συνέντευξή του στα «Νέα»: «‘‘Μαγαζί’’ και ‘‘παραμάγαζο’’, με ατζέντες, εκβιασμούς, απειλές, χυδαιότητες και συκο- φαντίες, όλα για την ‘‘καρέ­κλα της εξουσίας’’.

Κανένα παραδικαστικό κύκλωμα δεν μπορεί να εκτελέσει τα σχέδιά του δίχως πρόθυμους επίορκους δικαστές. Χωρίς ‘‘τύπους και τύπισσες’’… Κανένα παρακρα­τικό κύκλωμα δεν μπορεί να λειτουργήσει και να καλύπτεται μέχρι σήμερα χωρίς να το ξέρει ο επικεφαλής. Και όλοι ξέρουμε ποιος ήταν τότε επικεφαλής».

Προχωρεί, όμως, και πα­ραπέρα ο πρώην πρωθυπουργός: «Από την αρχή της ά­θλιας αυτής υπόθεσης κατο- νόμασα τη συμμορία και τους είπα ότι ‘‘θα τους πάω μέχρι τέλους’’. Τότε ειρωνεύονταν. Τώρα κατέρρευσαν. Σε λίγο η Προανακριτική θα βγάλει το πόρισμά της. Τότε θα μιλήσω στη Βουλή για όλους και για όλα. Μετά, τον τελευταίο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη. Έχω ε­μπιστοσύνη.

Κανένας δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Τα πέπλα προστασίας και η αίσθηση του ακαταδίωκτου τελείωσαν. Ορι­στικά και αμετάκλητα. Το απαιτεί το δημο- κρατικό μας πολίτευ­μα. Και η ίδια η Δικαιοσύνη».

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ