Στην κυβέρνηση έκαναν «φιέστα», που τα έργα στο Ελληνικό άρχισαν με έναν χρόνο καθυστέρηση… Αν ήταν στα τρία, τι θα έκαναν; Υπαίθρια συναυλία με την Πρωτοψάλτη;

Στην κυβέρνηση έκαναν «φιέστα», που τα έργα στο Ελληνικό άρχισαν με έναν χρόνο καθυστέρηση… Αν ήταν στα τρία, τι θα έκαναν; Υπαίθρια συναυλία με την Πρωτοψάλτη;

Κι όταν έλεγε ο Άδωνης ότι τα έργα θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, δεν είχε πει και ποιου χρόνου ακριβώς.

Νέο κοινωνικό συμβόλαιο προτείνει στον ελληνικό λαό ο Αλ. Τσίπρας. Στο μεταξύ, κάτι γραμμάτια από το 2015 ακόμη απλήρωτα τα έχει.

Μέχρι πρότινος από τον ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν στην κυβέρνηση γιατί δεν ξεκινούν τα έργα στο Ελληνικό. Τώρα που τα έργα άρχισαν λένε ότι το κάνει για… επικοινωνιακούς λόγους.

Άνοιξαν κατασκηνώσεις, κυλικεία, σινεμά. Ξεκίνησαν συνέδρια, εκθέσεις, συναυλίες. Η… χαρά του κορονοϊού!

Έθιξε, λέει, την αισθητική της Δούρου η υποδοχή –με μουσικές και δώρα– των τουριστών στα αεροδρόμια. Της Δούρου. Του ΣΥΡΙΖΑ. Που οι μισοί ντύνονται από τα Lidl…

…και το πιο γκουρμέ που έχουν δοκιμάσει είναι το κοντοσούβλι στην ψησταριά του κυρ Μήτσου στα Πετράλωνα.

Δικαιωμένος από τις εξελίξεις με τη Novartis δηλώνει ο Παπαγγέλοπουλος. Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή. Πέραν των άλλων, σε γλιτώνει κι από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

Απορία: Ο Μητσοτάκης είναι αισιόδοξος για την οικονομία από σιγουριά ή από… άγνοια κινδύνου;

Πόλεμο λάσπης δέχεται ο Ν. Παππάς. Κάτι κακοήθεις διαδίδουν ότι ως υπουργός είχε διορίσει τον συνταξιούχο πατέρα του CEO στον ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με έρευνα, το 62,3% πιστεύει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκανε παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης. Και το άλλο 37,7%; Ότι προσπάθησε, αλλά δεν… τα κατάφερε;

Ακόμη, το 54,7% θεωρεί ότι ο Τσίπρας γνώριζε για το παραδικαστικό κύκλωμα. Και το υπόλοιπο 45,3% ότι απλώς… προέδρευε και έπαιζε πρέφα με τον Τζανακόπουλο.

«Η προανακριτική παρωδία που έστησαν κατέληξε σε φιάσκο», απεφάνθη ο Τσίπρας. Στο μεταξύ, ο Παπαγγελόπουλος είναι ένα βήμα από το Ειδικό Δικαστήριο.

Αν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ, ο Παπαγγελόπουλος θα βρισκόταν προ πολλού στη φυλακή και η Τουλουπάκη θα δούλευε οικιακή βοηθός στο σπίτι του Άδωνη.

Επί σχεδόν έναν χρόνο σιωπούσε ο Καμμένος και τώρα καταγγέλλει ότι όσα βγαίνουν εναντίον του σκοπό έχουν να τον φοβίσουν για να μη… μιλήσει!

Συγγνώμη, αλλά αν ο Τσίπρας είναι ο… νέος Ανδρέας ο Ν. Φίλης είναι ετεροθαλής αδελφός του Τζ. Κλούνεϊ.

Καρπός ενός θυελλώδους καλοκαιρινού ειδυλλίου ανάμεσα στον Έλβις και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Αθλιότητες της ΝΔ ότι ο Ραγκούσης προήχθη σε κηπουρό του Τσίπρα. Αφού είναι γνωστό τοις πάσι, τις… εξωτερικές δουλειές της Κουμουνδούρου έχει αναλάβει.

Επιπλέον, ο Τσίπρας δεν έχει κήπο!

Η Δούρου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παριστάνει πως δεν υπήρξε καν το σκάνδαλο με τη Novartis. Όπως εκείνη με το Μάτι, δηλαδή;

Απλός… κωπηλάτης (!) του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ο Απ. Γκλέτσος. Εύγε! Διότι από μούτσους και καμαρότους να φάν’ κι οι κότες.

Αθλητικά νέα: Για έλλειψη σχεδίου στον τουρισμό καταγγέλλει την κυβέρνηση η Νοτοπούλου. Νέο βιντεοκλίπ γυρίζει η Τάμτα.

Έρευνα έδειξε ότι το 12% των Ελλήνων έχει θετική γνώμη για τον Βαρουφάκη. Ποιος να το φανταζόταν ότι έχει τόσους φαν στην Ελλάδα το κουκλοθέατρο!

Έξω φρενών οι δεξιοί που η σύζυγος του Τσίπρα ορκίσθηκε επίκουρη καθηγήτρια πανεπιστημίου. Ε­ντάξει, δεν ανέλαβε δα και Αρχιεπίσκοπος. (Υπομονή ως την επόμενη φορά…)

Την ιδέα της… μεγάλης Κεντροαριστεράς «πατρονάρει» και ο Στ. Μαλέλης. Ο… πνευματικός πατέρας της Πετρούλας. Άρα, τα πράγματα είναι… σοβαρά.

Περισσότερο από όλους (75,1%), οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης θεωρούν πιθανό ένα «θερμό» επεισόδιο με την Τουρκία. Ευκαιρία, σου λέει, να πάρει την Πόλη ο Βελόπουλος.

Και να υψώσει έξω από την Αγία Σοφία τη σημαία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μόλις τρεις στους εκατό Έλληνες οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεδομένων των συνθηκών, οι μισοί θα έπρεπε να κυκλοφορούν τύφλα.


Σχολιάστε εδώ